İngiltere turizm pazarıyla ilgili yeni gelişmeler

İngiltere turizm pazarıyla ilgili yeni gelişmeler
TUI İspanya iptallerinde tarihi uzattı, British Airways Gatwick-Dalaman uçuşlarını iptal etti, Pegasus Manchester-Dalaman uçuş sayısını ikiye çıkardı.


TurizmGüncel

İngiltere seyahat pazarında İspanya'nın bir süreliğine devreden çıkmasının ardından tur operatörleri, bu ülkeye dönük operasyonlarını da askıya aldı.

TUI İspanya iptallerinin süresini uzattı

İspanya'nın güvenli ülkeler listesinden çıkarılmasının ardından bu ülkeye yaptığı operasyonları 1 Ağustos'a kadar durduran TUI Travel, İngiliz Dışişleri Bakanlığı'nın 17 Ağustos'a kadar İspanya ana karasından, 10 Ağustos'a kadar da Kanarya ve Balear adalarından dönenlere 14 gün karantina uygulayacağını açıklamasının ardından bu ülkeye dönük iptallerini genişletti. Şirket, söz konusu tarihlere kadar İspanya'ya uçuş gerçekleştirmeyecek.

BA, Heathrow-Dalaman uçuşlarını iptal etti

Öte taraftan British Airways, Gatwick-Dalaman uçuşlarını iptal etti. Şirketin bunun yerine yolculara, Heathrow-Dalaman uçuşlarını önerdiği öğrenildi.

Pegasus Manchester-Dalaman uçuşlarını ikiye çıkardı

Manchester-Dalaman arasında haftada bir uçuş yapanan Pegasus Hava Yolları, 27 Ağustos’tan itibaren uçuş sayısını haftada ikiye çıkarıyor. Manchester'dan Dalaman'a pazartesi günleri uçan Pegasus, bu tarihten sonra perşembe günleri de uçuş gerçekleştircek.



Bu Haber 03.08.2020 - 08:13:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.