İngiltere Başbakanı Johnson tatile gitmeyi yasadışı ilan etti

İngiltere Başbakanı Johnson tatile gitmeyi yasadışı ilan etti
İngiltere, koronavirüs önlemlerini iyice sıkılaştırdı. Başbakan Boris Johnson tatile gidenlerin yasaları ihlal edeceğini belirtirken, yüksek riskli ilan edilen 22 ülkeden dönenler, artık otellerde karantinada kalacak.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı. Artık yolcular havalimanlarında seyahat nedenleri ile ilgili sorgulanacak ve ve geçerli mazeretleri yoksa havalimanından geri çevrilecek.

İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, hava yolu şirketlerinin yolcuların seyahatlerinin gerekli olup olmadığını sorgulayacaklarını ve kilitlenme kurallarının ihlal edilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Boris Johnson: Tatile gitmek yasadışı

Havalimanlarında ve limanlarda daha fazla polis bulunacağını belirten Patel, evde kalmayı reddedenlere para cezası verileceğini kaydetti.

Daha önce açıklama yapan İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise, tatile çıkmanın yasadışı olduğunu, tatile çıkanların yasaları ihlal edeceğini açıkladı.

Yüksek riskli ülkelerden gelenler otel karantinasına alınacak

İngiltere, 'yüksek riskli' ilan edilen 22 ülkeden İngiltere'ye dönenleri 10 gün boyunca otellerde karantinada tutacak ve konaklamanın parasını da yolculardan alacak. Yolcuların havalimanlarından alınacağı ve direkt olarak konaklayacakları yerlere gönderileceği açıklandı.



Bu Haber 27.01.2021 - 20:48:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • NİSAN 15 28.01.2021 - 11:05

    AVRUPA VE İNGİLTERE İLE NİSAN 15 İNE KADAR TÜM UCUSLAR KARSLIKLI DURDURULMALIDIR! 2021 YILINI KAYBETMEK ISTEMIYORSAK ACIL OLARAK BUNU YAPIN. AVRUPADAN HAZIRANDAN SONRA BIR SICRAMA BEKLIYORUZ.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.