İngiliz turist Türkiye'deki her şey dahil otelde nasıl bedava tatil yaptı?

İngiliz turist Türkiye'deki her şey dahil otelde nasıl bedava tatil yaptı?
İngiliz turist, mayıs ayında normal tatil yaptığı Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı otelde temmuz ayında bu sefer kaçak tatil yaptı.

Turizm Güncel – Dış Haberler

Roxanne Balciunas isimli 39 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, mayıs ayında tatile geldiği Ramada Hotel & Suites, Kuşadası isimli tesiste, eski her şey dahil bilekliği kullanarak temmuz ayında da kaçak tatil yaptı.

İki çocuğuyla ucuz apartman dairesine yerleşti

Temmuz ayının 7'sine Kuşadası'na bir seyahat daha planlayan ve biri 13, diğeri 6 yaşındaki iki çocuğu ile birlikte otele 10 dakika mesafedeki ucuz bir apartman dairesine yerleşen Roxanne Balciunas, Ramada Hotel & Suites, Kuşadası'na nasıl kaçak girip tatil yaptığını TikTok'ta paylaştı.

Daily Mail'de yer alan habere göre eski her şey dahil bilekliğini kullanarak tesise giriş yapan İngiliz turist, o sırada otelde tatil yapan annesine sürpriz yaptığını, 4 gün boyunca otelin tüm yeme/içme ve diğer olanaklarından faydalandığını videoda anlatıyor.

“İstediğiniz kadar hırsız deyin...”

Yaptığı kaçak tatili 12 Temmuz'da popüler video platformu TikTok'ta paylaşan İngiliz kadın "İstediğiniz kadar bana hırsız deyin ama bir hafta boyunca yiyecek ve içeceklerden keyif aldım." dedi.

Otel çalışanları ise Balciunas ve ailesinin kaçak konaklama döneminde, parasını ödeyerek yaptıkları konaklama döneminden daha fazla yiyip-içtiğine dikkat çekti.

“İlk başta şakaydı ama sonra gerçeğe dönüştü”

Ailesinin her ay 4 veya 5 yıldızlı her şey dahil otellerde tatil yaptığını ileri süren Roxanne Balciunas "Annem tatilini hareketten bir hafta önce son dakika olarak organize etti. Onu bu otele bir bakıma ben yönlendirdim. Valizimizde de mayıs ayında kalma bileklikleri bulduğumda 'Bu harika' dedim. Gidip orada yemek yeriz diye çocuklara takılıyordum. İlk başta şakaydı ama sonra gerçeğe dönüştü. Son dakikada Kuşadası'na gittik. Bileklikleri taktık ve işe yaradı." ifadelerini kullandı.

“Bedava olması bizi daha fazla heyecanlandırdı”

Müşterilere verdiği bileklikleri sık sık değiştiren otelin o hafta mayıs ayındaki bilekliği kullandığı için şanslı olduğunu söyleyen Balciunas "İlk girdiğimde bilekliğimi kontrol etmediler. Taktığımı gördükleri için kontrol etmediler. Yiyecek ve içeceklerin bedava olması bizi daha fazla heyecanlandırdı ve ilk tatile ödediğimizden daha fazlasını yedik." dedi.

Videoyu TikTok'ta yayınladığı için muhtemelen otelin de bunu göreceğini ve bir daha bu tür bir işten paçayı sıyırmasının zor olduğunu kaydeden hırsız İngiliz kadının videosu çok beğeni ve yorum aldı.



Bu Haber 15.07.2023 - 16:03:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Suyundan da.

    Tarkhun 16.07.2023 - 09:24

    Merak etmeyin.2025 itibariyle her şey dahil diye bir sistem olmayacak.Dünyada böylr bir İsraf turizmi yapılmıyor.Side den Kemer e kadar bir çok tesiste bu israfa yıllarca şahit oldum.Para ödedim diye inadına doldurulup yenmeyen yiyecekler.Bunu tapan misafirlerin hangi ülkelerden geldiklerini yazmaya gerek yok yoksa çıkar sırtlanın biri saldırır.Her şey dahile çok sıkı denetim gelmesi gerekiyor gerekiyorda derdimiz sadece SAYI başkada bir şey değil.Yıl sonunda oteller yavaş yavaş el değiştirmeye başlar.Vatan toprağı el değiştirince turizm sektörüde dururmu

  • Fatoş özcan 16.07.2023 - 02:07

    Her ne kadar plânlamadım desede planlanmış ucuz ve basit hareket insanın kendine saygısı olsun

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.