İmzalar atıldı, dünyaca ünlü otel zinciri Bodrum’a geliyor

İmzalar atıldı, dünyaca ünlü otel zinciri Bodrum’a geliyor
Radisson Hotel Group, Bodrum'da açacağı otel için Ant Aspat Yapı ve Turizm ile anlaşma imzaladığını duyurdu.

Küresel otel zinciri Radisson Hotel Group, Bodrum'da otel açacağını duyurdu. Yeni yatırım için Ant Aspat Yapı ve Turizm ile anlaşma imzaladığını açıklayan şirket, yeni yatırımla birlikte Türkiyedeki Radisson markalı otel sayısının 25'e, yatak sayısının ise 4 bin 600'e ulaşacağını ifade etti. Otelin açılış tarihinin ise 2021 olarak planlandığı kaydedildi.

''TÜRKİYE'NİN ST TROPEZ'İ''

Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Direktörü Elie Younes, ''Radison Collection markamızla Türkiye'deki mevcudiyetimizi güçlendirmek bizi heyecanlandırdı. Bodrum, Türkiye'nin St Tropez'i olarak bilinen muhteşem bir destinasyon ve eşsiz konumu ve muhteşem doğasıyla Radisson Collection için çok iyi bir destinasyon.'' dedi.

''ORTAKLIĞIMIZ GÜÇLENDİ''

Ant Aspat Yapı ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay ise, ''Dünyanın en büyük otel gruplarından Radisson ile ortaklığımızı güçlendirmekten memnunuz. Bodrum gibi Türkiye'nin en gözde destinasyonlarından birinde açacağımız otelin mükemmel bir tatl noktası olacağına inanıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

120 ODALI LÜKS OTEL

Radisson Collection Resort & SPA Bodrum ismiyle faaliyet gösterecek otelin 120 lüks odadan oluşacağı açıklandı. İlk aşamada otelin 80 odayla faaliyete başlayacağı, kalan 40 odanın ise sonraki 12 aylık süreçte faaliyete geçeceği belirtildi.



Bu Haber 20.12.2018 - 10:29:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.