İki otel ile sağlık ve spor kompleksini tek genel müdür yönetecek

İki otel ile sağlık ve spor kompleksini tek genel müdür yönetecek
Orhan Genceli, Adalet Turan Turizm’in yatırımları olan Tryp by Wyndham İstanbul Airport, Hawthorn Suites by Wyndham otelleri ile spor ve sağlık kompleksinin yeni genel müdürü oldu.


Hampton by Hilton Ataköy 'ün de yatırımcısı Adalet Turan Turizm tarafından yapılan Tryp by Wyndham İstanbul Airport, Hawthorn Suites by Wyndham otelleri ile spor ve sağlık komleksinin yeni genel müdürü Orhan Genceli oldu. Komplekte blunan oteller 2017 yılının eylül ayında kapılarını açarken, sağlık ve spor kompleksinin ise bu yılın mart ayında açılması planlanıyor.



Yurt dışında da bener bir otelin açılışını yaptığını belirten Orhan Genceli, farklı bir hizmet ve deneyim sağlayacak böyle bir projenin içinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Genceli, ''Amacımız; ekibimle birlikte özellikle Türkiye’de neredeyse yerli ve yabancı zincir markaların tamamının bir ya da iki şubesinin yer aldığı Havaalanı oteller bölgesinde (Basın Ekspress), kaliteli ve hizmet çeşitliliği ile bölgenin mevcut pastasından pay almaktan çok, pastayı büyüterek bölgemize katkıda bulunmak için çaba göstermek olacaktır.'' dedi.

Turizm işletme mezunu ve Florida International University’de yüksek lisans yapan Genceli, Grand Hyatt İstanbul, Intercontinental Astana, Royal Caribbean Cruise Line Miami, Grand Cevahir Otel Istanbul, Dedeman Bulgaristan Otelleri, Radison Blu Leogrand Moldova, Silence İstanbul Hotel Convention Center, Haliç Kongre Merkezi gibi turizm şirketlerinde görev yapmış, son olarak da Qalaaltı Hotel & Spa Medikal Center – Azerbaycan'ın açılış müdürü olarak çalışmıştı.




Bu Haber 30.01.2018 - 10:01:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.