İç hat uçak biletlerinde tavan fiyat aşılıyor mu?
İç hat uçak biletlerinde 1650 TL olarak belirlenen tavan fiyatı Pegasus’un ihlal ettiği belirtiliyor.

Havayolu şirketlerinin fırsatçılık yapmasını önlemek amacıyla uygulanmaya başlanan tavan fiyat uygulamasını Pegasus Hava Yollarının ihlal ettiği ifade ediliyor
AirportHaber’in aktardığına göre, geçtiğimiz günlerde 1650 TL olarak belirlenen tavan fiyat uygulamasına rağmen Pegasus 2 bin 498 TL'ye bilet satmaya başladı.
Buna göre özellikle popüler tatil destinasyonları olan Bodrum, Dalaman, İzmir ve Antalya hatlarında 1650TL’lik tavan fiyatlarının aşılarak 2 bin 498 TL’ye çok sayıda bilet satıldığı ortaya çıktı.
Pegasus'un iç hatlarda ekonomi sınıfında çıktığı en yüksek bilet fiyatının ise Comfort Flex adı altında 2 bin 878 TL olduğu görüldü.
İlgili Haberler

Her 3 Türk'ten biri onlarla seyahat ediyor! Selectum Blu'dan yeni sezon öncesi 25 bin yolcu hedefi
Selectum Blu Cruises Genel Müdürü Nilda Türe ve şirketin Satış Müdürü Ceylan Tuncer; kruvaziyer tatiliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin sektördeki pazar payının yüzde 30'ları aştığını söyleyen Türe, kruvaziyer turizminde karlılığın otelciliğe göre daha yüksek olduğuna dikkat çekti. Tuncer ise kapıda vize kolaylığı ile gemi seyahatine olan talebin arttığını ve erken rezervasyon kampanyalarıyla bu süreci desteklediklerini ifade etti.

İspanya turizmde rekor üstüne rekor kırıyor! 8 ayda 70,3 milyonu aştı
Türkiye'nin rakip destinasyonlarından olan İspanya, 2026'nın ilk 8 aylık zaman diliminde 70 milyon 362 bin 493 ziyaretçi ağırlarken; en büyük kaynak pazarı ise İngiltere oldu.

Konaklama sektöründe fiyat artışı Eylül 2026'da enflasyonun gerisinde kaldı
Türkiye İstatistik Kurumu, Eylül 2026 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıklarken; konaklama ve lokanta alanındaki fiyat artış oranı da netleşti.



%20(2).gif)

