İç Anadolu’da TÜROFED adaylarının karşısına yeni aday

İç Anadolu’da TÜROFED adaylarının karşısına yeni aday

Berker Bülbüloğlu’nun İç Anadolu’dan TGA yönetim kuruluna aday olduğu belirtiliyor.


Turizm Güncel

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının 25 Aralık’ta yapılacak seçimleri öncesi yeni adaylar çıkmaya devam ediyor.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından desteklenen Ankara’dan Semih Zazaoğlu ve Nevşehir’den (Kapadokya) Gülper Gündüz Yassı’nın karşısına bir aday daha çıktığı belirtiliyor.

Turizm Güncel’in sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre TGA’da İç Anadolu’daki otelleri temsil etmek için aday olan yeni isim Berker Bülbüloğlu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un TGA’nın bu dönemki yönetiminde bulunan Birol Akman tarafından desteklenen Semih Zazaoğlu’nu beğenmediği ve bu nedenle Berker Bülbüloğlu’na bizzat kendisinin ‘sen aday ol’ dediği ileri sürüldü.

Bu nedenle Berker Bülbüloğlu’nun harıl harıl Ankara’nın hacimli otellerinden imza toplamaya başladığı hatta bakanlıktaki bazı görevlilerin de imza toplama sürecine dahil olarak otelleri aradığı öne sürüldü.

Berker Bülbüloğlu’nun sahibi olduğu Bülbüloğlu Holding makina ve vinç sektörü, mühendislik, çelik yapılar, inşaat sektörü ve turizm-otelcilik alanlarında faaliyet gösteriyor. Holding bünyesinde Holiday INN Kavaklıdere adında bir de otel bulunuyor.



Bu Haber 15.12.2022 - 14:17:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.