İBB açıkladı: Ramazan ayı boyunca müzeler ücretsiz olacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca bünyelerindeki müzelere girişlerin ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan ayı boyunca iftardan sonra müze ziyaretlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.
İBB'den yapılan açıklamada, "Ramazan ayı boyunca iftardan sonra müzelerimiz İstanbullulara ücretsiz olacak. Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzelerimizi Radar İstanbul uygulamamız ile ziyaret edebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.
İlgili Haberler

Şanlıurfa ve çevre illerde deprem paniği! 5,4 ile sallandı
Merkez üssü Şanlıurfa olmak üzere Gaziantep, Batman, Adana, Mardin, Diyarbakır ve Adıyaman'da hissedilen 5,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Royal Caribbean Sandals Resort'un yüzde 50'sini satın almak için 3 milyar dolara anlaştı
Kruvaziyer şirketi Royal Caribbean, Sandals Resorts International'in yüzde 50 hissesini satın almak için 3 milyar dolar karşılığında anlaşmaya vardı.

Erdoğan'ın da katıldığı törende THY Boeing ile 150 uçaklık anlaşmaya imzayı attı
THY, filosunu genişletme çalışmaları kapsamında Boeing ile B737 MAX tipi 150 yolcu uçağı siparişi için resmi anlaşmayı imzaladı. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.



%20(2).gif)

