I. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi Kapadokya Dedeman Otel’de yapılacak

Turizm araştırmalarının disiplinlerarası bir yaklaşım çerçevesinde incelenmesine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, 27-30 Mayıs 2010, Kapadokya Dedeman Otel’de yapılacak.


Dünya genelinde akademik çalışmaların disiplinlerarası bir içerik ve yaklaşım ile incelenmesine ilişkin uygulamalar giderek yaygınlaşmaktadır. Özü itibari ile disiplinlerarası bir alan olan turizmin çeşitli bilim dallarının kuramsal açıklamalarına referans verilmeden anlaşılması ve gelişmesi mümkün değildir. Turizm araştırmalarının disiplinlerarası bir yaklaşım çerçevesinde incelenmesine katkıda bulunmak üzere Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi düzenleniyor.

Turizm alanı dışından yapılacak başvurular: Turizm dışındaki bilim dallarında çalışan akademisyen ve lisansüstü öğrenciler bildirilerini tek yazarlı olarak hazırlayabilir ve Kongre'ye önerebilirler.
 
Turizm alanından yapılacak başvurular: Turizm ile ilgili alanlarda görev yapan akademisyen ve lisansüstü öğrenciler, turizm dışındaki alanlarda çalışan akademisyen ve öğrenciler ile birlikte ortak çalışma hazırlamaları durumunda Kongre'ye bildiri gönderebilirler
 
 


Bu Haber 05.02.2010 - 11:02:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.