Hyde Bodrum 2024 yaz sezonunda kapılarını açacak

Hyde Bodrum 2024 yaz sezonunda kapılarını açacak

Ennismore Hotels, her şey dahil markası Hyde’ı Bodrum’a getirdi. Hyde Bodrum ismiyle faaliyet gösterecek tesisin 2024 yaz sezonunda kapılarını açması planlanıyor.


İngiltere merkezli otelcilik zinciri Ennismore’un all-inclusive konseptli lifestyle markası Hyde, Türkiye’deki ilk otelini Bodrum’da açıyor. Tesis Hyde Bodrum ismiyle faaliyet gösterecek.

Hyde Bodrum Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak’ın ve Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde Momo Bebeköy’de otelin açılış partisi düzenlendi.

“Açılış ve Hyde’ın Türkiye’ye girişi için oldukça heyecanlıyız”

Açılış partisinde konuşma yapan Hyde Bodrum Cluster Genel Müdürü Arzu Topcu Civak, “Keşif ruhuna dayanan yeni nesil bir yaşam tarzı misafirperverliğine geçiş başlatan Hyde, Hyde Bodrum ile  Türkiye’de 2024 yaz sezonunda kapılarını açıyor. Açılış ve Hyde’ın Türkiye’ye girişi için oldukça heyecanlıyız. Hyde Bodrum, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil lüks bir deneyim sunan ilk Hyde olmasının yanı sıra markamızın Türkiye'deki ilk destinasyonu olacak” şeklinde konuştu.

Hyde Bodrum, eğlence, müzik, gastronomi, sanat ve sosyal aktiviteleri ile 2024 yaz sezonunda hizmet vermeye başlayacak. Hyde Bodrum, festivaller, yerli ve yabancı DJ’ler ve entertainment programlarına ev sahipliği yapacak.

Hyde Bodrum’da havuz veya bahçe manzaralı, özel havuzlu, jakuzili olmak üzere 216 oda, süit ve 4 villa bulunuyor.



Bu Haber 04.03.2024 - 11:19:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.