Hüseyin Kurt yeniden I-MICE’ın başkanı olarak seçildi

Hüseyin Kurt yeniden I-MICE’ın başkanı olarak seçildi

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) 3. Olağan Genel Kurulunu İstanbul Marriott Hotel Asia ev sahipliğinde gerçekleştirdi.


İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirilen Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) 3. Olağan Genel Kurulunda Hüseyin Kurt yeniden başkan olarak seçildi.

“Amacımız MICE sektörünün hak ettiği önemi görmesini sağlamaktı”

Genel kurulda söz alan I-MICE Başkanı Hüseyin Kurt yaptığı konuşmada “Seçim yılı olan 2019 senesinde göreve geldik. Derneğimizi de ülkemiz için zor bir sene olan 2016 senesinde kurmuştuk. Kurma amacımız; sektörümüzü bir araya getirmek, birlikte hareket etmek, sektörümüzün ihtiyaç duyduğu eğitim ve gelişim fırsatlarını yaratmak, sektörümüz adına katma değer yaratmak, fayda sağlamak, yeni iletişim ve işbirliği fırsatları başlatmak ve MICE sektörünün hak ettiği önemi görmesini sağlamak üzerineydi. Arkamıza baktığımızda bu saydıklarım içerisinde oldukça fazla yol aldığımızı görmek mutluluk verici.” İfadelerini kullandı.

 “Bu yeni dönemi bir başlangıç olarak görüyoruz"

Pandemi döneminde ortaya koydukları mücadeleyi daha ileriye taşıyacaklarını belirten Kurt,  “Bu yeni dönemde, derneğimizin özellikle MICE sivil inisiyatifi içerisinde pandemi döneminde ortaya koyduğu mücadeleyi çok daha ileriye, sektörümüzü Ankara’ya çok daha fazla anlatmaya ve derneğimizi tüm ülkemize yayacağımız bir dönemin başlangıcı olarak görüyoruz.” Şeklinde konuştu.



Bu Haber 15.06.2022 - 10:07:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Tebrikler

    Ugur İvegener 15.06.2022 - 05:25

    Başarılarınızın devamı dileklerimizle

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.