Hüseyin Gazi Coşan İBB turizm müdürü oldu

Hüseyin Gazi Coşan İBB turizm müdürü oldu

İstanbul Turizm Platformu Genel Sekreteri Hüseyin Gazi Çoşan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi turizm müdürlüğü görevine getirildi.


Kültür ve Turizm Bakanlığının deneyimli yöneticilerinden Hüseyin Gazi Coşan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi turizm müdürlüğü görevine getirildi. Coşan son olarak İstanbul Turizm Platformu Genel Sekreteri (İTP) genel sekreteri olarak görev yapıyordu.

Coşan, Berlin Kültür ve Turizm Ataşesi olarak görev yaptığı, 2010 yılında Almanya’da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarının konuk ülkesi olan Türkiye’yi başarıyla temsil etmişti. ITB Berlin Turizm Fuarındaki başarılı çalışmalarından dolayı Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Hüseyin Gazi Coşan’a 'Teşekkür Plaketi' vermişti. 2 yıl Frankfurt'ta, 2 yıl da Berlin'de görev yapan Hüseyin Gazi Coşan, 2008 yılında da, Frankfurt Kitap Fuarında Konuk Ülke Türkiye organizasyonunun yönetimini başarıyla üstlenmişti.

ITB Turizm Fuarında yürüttüğü çalışmalarla Türk turizmcilerin büyük takdirini toplayan Coşan, Berlin Kültür ve Turizm Ataşesi görevinin bitiminden sonra, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür vekili olarak Türkiye'ye dönmüştü.

Hüseyin Gazi Coşan kimdir?

1970 yılında Ankara’da doğan Hüseyin Gazi Coşan, ilk ve orta öğrenimini Almanya’da tamamladı. 1989 yılında Ankara Anadolu Lisesi Almanca bölümünden mezun olan Coşan, 1993 yılında Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Hüseyin Gazi Coşan, aynı yıl Turizm Bakanlığı’nda Enformasyon Memuru olarak memuriyet hayatına başladı. Coşan, 2000 yılında Almanya Hannover'de düzenlenen Expo'da Türk pavyonu protokol müdürü olarak görev aldı.

2000-2007 yılları arasında vekaleten Taksim Turizm Danışma ve Sultanahmet Turizm Danışma Müdürlüklerinde Danışma ve Şube Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Gazi Coşan, 2007-2019 yılları arasında da Kültür ve Tanıtma Ataşesi olarak, Berlin ve Frankfurt’ta toplam 8 yıl görev yaptı. 2011 yılında vekaleten İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak görev yapan Coşan, daha sonra meslek hayatına İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı olarak 2019 yılına kadar devam etti. 2021 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Platformu Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Hüseyin Gazi Coşan, Almanca ve İngilizce biliyor.



Bu Haber 22.09.2022 - 15:22:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ibb turizmi baltalama sürecinden derhal vazgeçmeli

    Altan Pacal 23.09.2022 - 11:37

    ilk başta Laleli Kapalı bölgeye sabah 10 akşam 10 trafiğe kapalı alan ukm kararı ile yanlız tursab belgeli acenta araçları izin ile girebilirken bu uygulamaya her acenta 10 araç girebilir düzenlemesi geldi bu saçmalığın daniskasi yani 399 aracı olan acentaya 389 araç ile giremez 10 araç girer ben geçen gün Almanyadan gelen misafirleri 4 otel olmasına rağmen vezneciler metroda indirdim kendi adıma utandım bu sefillik bu ahmaklik bu dengesizlik, bir başka uygulama turizm belgesi olmayan araç trafik ekiplerince 60 gün bağlama 8 bin lira ceza ile korsandan bağlanıyor yahu D2 belgesi olan tursab sözleşmesi olan araç korsan olurmu delirdinizmi akkinizdan zorunuzmu var ama 06 plakalı araç istediği gibi çalışıyor İBB aklını başına al

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.