Holimax, POYD’un yeni sponsoru oldu

Holimax, POYD’un yeni sponsoru oldu

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) yeni sponsoru CRM Grup’un yeni yatırımı Holimax oldu. Sponsorluk anlaşmasını POYD Başkanı Ülkay Atmaca ile CRM Grup ve Holimax Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer imzaladı.


2011 yılından itibaren yüzlerce turizm tesisine yol arkadaşlığı yapan CRM Grup’un çatısı altında kurulan Holimax, güvenli tatilin en önemli markalarından biri olarak öne çıkıyor. Eğlence parkları yatırımları, sağlık turizmi yatırımları, gayrimenkul sektörü yatırımları, yeme içme yatırımları, müzik sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra,  call center hizmeti, dijital pazarlama ve satış desteği ile turizm tesislerinin en önemli partnerlerinden biri olan CRM Grup, Holimax markası ile müşterilerine uluslararası hizmet kalitesiyle çözümler sunuyor.

POYD ve Holimax arasındaki sponsorluk anlamasına imza atan POYD Başkanı Ülkay Atmaca, sponsorluk anlaşmalarının STK’lar için önemine vurgu yaparak “Bilindiği üzere bizim gibi sivil toplum örgütlerinin tek gelir kaynağı üye aidatlarıdır. Bu aidatlarla yol almamız ise çok zor. Bu nedenle sponsorların desteğine ihtiyacımız bulunuyor. Bu çerçevede sponsorlarımız arasına CRM Grup’un çatısı altındaki Holimax de katıldı. 2022 yılında Holimax ile partnerlik yapacağız. Bu sponsorluk anlaşması için katkıda bulunan CRM Grup ve Holimax Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer’e çok teşekkür ediyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun” diye konuştu.


Bu Haber 05.02.2022 - 11:07:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.