Hindistanlılar 1400 kişilik kongreyi Rixos’un Mısır otellerinde yapıyor 

Hindistanlılar 1400 kişilik kongreyi Rixos’un Mısır otellerinde yapıyor 
Rixos Mısır Otelleri, Hindistan'ın en büyük kongrelerinden biri olan Credai Natcon 2023'e ev sahipliği yapıyor.

Hindistan Gayrimenkul Geliştiricileri Dernekleri Konfederasyonu olan CREDAI, 21. Ulusal Kongresi (NATCON) etkinliğini 5-8 Ekim tarihleri arasında Şarm El Şeyh’te bulunan Rixos Premium Seagate ve Rixos Sharm El Sheikh'te gerçekleştiriyor.

1400 kişi katılıyor

Hindistan ile Mısır arasında teknoloji, üretim, turizm ve yenilenebilir enerji gibi farklı sektörlerde iş birliği ve ortaklıkları teşvik etmeyi amaçlayan bu büyük Hint kongresinin Mısır'da gerçekleşmesi, iki ülke arasında dönüşüm fırsatlarının ve ortak büyüme potansiyelinin kapılarını aralamakta.

Rixos Premium Seagate ve Rixos Sharm El Sheikh, Hindistan'dan aralarında birçok yatırımcı ve iş adamının da bulunduğu 1400 konuğu ağırlıyor ve bir araya getiriyor. Ayrıca, ünlü Bollywood süper starı oyuncu Suniel Shetty ve Oscar Ödüllü şarkıcı Sukhwinder Singh’te etkinlikte yer alıyor.

Rixos Mısır Otelleri

Hindistan'ın önde gelen etkinlik planlama şirketi True Events, Inventum Global ve Rixos Mısır Otelleri ile iş birliği yaparak bu önemli toplantının planlama, tasarım ve uygulanmasında öncü rol oynuyor. Bu uluslararası etkinlik, Hindistan gayrimenkul sektörünün ana paydaşları, uzmanları ve sektör liderlerinin yıllık olarak bir araya geldiği önemli bir etkinlik.

Rixos Mısır Otelleri CEO’su Erkan Yıldırım "Lüks tesislerimiz Rixos Premium Seagate ve Rixos Sharm El Sheikh'te Credai Natcon 2023'ü ağırlıyor olmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Gayrimenkul sektöründe iş birliğini ve yeniliği teşvik eden bu olağanüstü ve tarihi etkinliği Mısır’a getirmek ve ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir mutluluk," dedi.

Inventum Global'in Kurucu Ortağı Bünyat Özpak ise ‘’Rixos Mısır Otellerinde gerçekleşen Credai Natcon 2023 etkinliğinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kongre Hindistan-Mısır turizm ilişkileri için önemli bir gelişmeyi işaret ediyor ve bu konuda daha fazla büyüme bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

EMF ACE Başkanı ve True Events Kurucusu Jaydeep Mehta etkinlik hakkında şu ifadeleri kullandı: 

"Bu etkinlik sınırları aşıyor ve Hindistan ve Mısır'ın en iyilerini bir araya getiriyor. Bu prestijli etkinlik, her iki ülkenin geleceğini şekillendirecek yeni girişimleri ve ortaklıkları teşvik edecek,"


Bu Haber 07.10.2023 - 17:07:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.