Hilton yeni markasını Türkiye’ye getiriyor

Hilton yeni markasını Türkiye’ye getiriyor

Hilton Türkiye Kıdemli Yatırım Direktörü Tuğrul Temel, zincirin yeni markası Motto’nun İstanbul’da faaliyete geçeceğini açıkladı.


Hilton Hotels&Resorts’ün yeni rekabetçi markası Motto İstanbul’a geliyor. Sabah gazetesinden Betül Alakant’e konuşan Tuğrul Temel, "Dünyada şehirlerin merkezlerinde arazi bulmak oldukça güç hale geldi. Dolayısıyla buna bir çözüm geliştirmek istedik ve Motto By Hilton markasını hayata geçirdik" dedi. Motto'nun ortamala 100 odası olacağını ve odaların 14 metrekare olarak tasarlandığını anlatan Temel, "Akıllı tasarımlarla odalar ergonomik kullanılıyor. Geçişli ve bağlantılı olan bu odalar kalabalık gruplara da hitap ediyor" diye konuştu. Temel, Motto'da rekabetçi bir politikası izleneceğini kaydetti.

Motto’nun dünya ile eş zamanlı olarak İstanbul-Karaköy’de otel açacağını kaydeden Temel, bu yıl inşaatına başlanması durumunda tesisin 2021’de hizmete girebileceğini söyledi.

Şirketin şu anda Türkiye’de 63 otelle hizmet verdiğini ifade eden Tuğrul Temel, 25 yeni otel için imza atıldığını ve Curio markasıyla ikisi İstanbul biri Bodrum’da olmak üzere 3 yeni otel açacaklarını kaydetti



Bu Haber 12.03.2019 - 09:47:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.