Hilton yeni bir markayı daha piyasaya sürüyor, 15 bin otel hedefte

Hilton yeni bir markayı daha piyasaya sürüyor, 15 bin otel hedefte
Dünyanın en büyük ikinci küresel otel zinciri Hilton Worldwide, yeni bir otel markasını daha piyasaya sürüyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler


Hilton Worldwide yeni bir otel markasını daha piyasaya sürüyor. Tapestry Collection adlı soft otel markasının, üst segment bağımsız otellere odaklanacağı ve ilk tesisin 2017 yılının III. çeyreğinde açılacağı açıklandı.

İLK OTELİNİ 2017'NİN III. ÇEYREĞİNDE AÇIYOR

Hilton'un yeni markası Tapestry Collection Amerika Konaklama Yatırım Zirvesi'nde duyuruldu. Şu ana kadar 6 şehirde 7 otel için anlaşma imzalandığı belirtilirken, 35 anlaşmanın da yolda olduğu kaydedildi. Markanın ilk otelinin ise 2017 yılının III. çeyreğinde açılması bekleniyor.

Hilton'un organik büyümeye odaklandığı belirtilirken, şu anda grup bünyesinde bulunan 14 markadan 6'sının bu yolla elde edildiği kaydedildi. Hilton; DoubleTree, Embassy Suites, Hampton Inn ve Homewood Suites gibi markaları organik büyüme yoluyla bünyesine kattı.

''YENİ MARKANIN VAR OLANLARA ADAPTE EDİLMESİ ÖNEMLİ''

HNN'ye konuşan Hilton Worldwide Başkanı ve CEO'su Chris Nassetta, organik büyümedeki amaçlarının müşterinin isteğine uygun ürün geliştirmek olduğunu belirtti. Nassetta, ''Her detaya bakıyoruz. Anlaşmanın nasıl yapıldığını bilmediğimizden değil, yeni markanın var olanlara adapte edilmesi/uygun hale getirilmesi bizim için önemli. Organik büyüme metodu, hem müşterilerimize yeni deneyim sunuyor hem de otel geliştiricilerimiz bizim tecrübelerimizden ve olanaklarımızdan yararlanıyor.'' dedi.

Hilton'un bu şekilde büyümeye devam edip etmeyeceği şeklindeki bir soruya ise Nassetta, ''Asla asla demem. Yeni fırsatları kollamaya devam edeceğiz. Bir şirketin CEO'sunun 'bundan sonra satın alma yapmayacağız' şeklinde açıklama yapması aptalca olurdu.'' dedi.

SOFT MARKANIN FAYDALARI

''Soft brand'' konaklama sektöründe olgu haline gelen bir trend. Bu, bir yandan otellere kendi markalarını korumaları olanağı sağlarken, bir yandan da yaygın ve tanınmış bir zincirin olanaklarından faydalanma imkanı sunuyor. Nassetta bu konuda, ''Soft markanın merkezinde müşteri bulunuyor. Misafirler benzersiz bir deneyimi tutarlı bir kalitede elde ediyor.'' diyor.

HEDEFTE 15 BİN BAĞIMSIZ OTEL VAR

Hilton'un Yeni Markalar Direktörü Mark Nogal ise, ''Tapestry Collection dünya çapında 15 bin bağımsız otel markasını hedefliyor'' dedi. Küresel ölçekte üst segment konaklamada böyle bir konumlandırmanın bulunmadığına dikkat çeken Nogal, ''Kategoriyi biz tanımlıyoruz.'' değerlendirmesini yaptı.



Bu Haber 24.01.2017 - 15:35:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.