Hilton Bodrum Türkbükü, G-20 zirvesine ev sahipliği yaptı

Hilton Bodrum Türkbükü, G-20 zirvesine ev sahipliği yaptı
Ülkelerin hazine müsteşarlarının ve merkez bankası başkan yardımcılarının katıldığı G-20 zirvesi 14-17 Haziran tarihlerinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA’da gerçekleştirildi. Zirveye, Türkiye ile beraber, ABD, İngiltere, Rusya, Japonya, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Brezilya, Arjantin, Hindistan, Çin, Endonezya, Meksika, Suudi Arabian, Güney Afrika, Güney Kore ve Avrupa Birliği Komisyonu, OECD, IMF, ile Dünya Bankası’nın ekonomi liderleri katıldı.

Hilton Bodrum Türkbükü, G-20 zirvesine ev sahipliği yaptı
Hilton Bodrum Türkbükü, G-20 zirvesine ev sahipliği yaptı

ISR Holding Başkan Yardımcısı ve Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA Genel Müdürü Zafer Tangil, yaptığı açıklamada hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirtti. Tangil, 2014 yılında da  5 ülkenin cumhurbaşkanlarının katılımıyla düzenlenen  4. Türk Dili Konuşanlar Zirvesine de ev sahipliği yaparak  resort otelcilikte Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti. Tangil , ev sahibi oldukları G-20 zirvesinde, tüm ekip arkadaşlarının hatasız çalıştıklarını ve esas başarının çalışma arkadaşlarına ait olduğunu söyledi.  
 
Tangil, konuşmasına şu şekilde devam etti: ‘’Özellikle belirtmek istediğim bir konu daha mevcut; ödüllü mutfak çalışanlarımız tarafından hazırlanan mönüler, hazırlık aşamasından sunum aşamasına kadar titizlilikle planlandı. Bir çok kez denemesi yapılarak , lezzetler mükkemmel seviyeye getirildi. Türk mutfağının bu inanılmaz lezzetleri, dünya ekonomisine yön veren liderlere özenle tattırıldı.'’
 
‘2016’DA ULUSLARARASI BİR ZİRVEYE DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ’

 Türkiye için büyük önem arz eden G-20 Dönem  Başkanlığı çerçevesinde bu büyük zirveye ev sahipliği yaptıkları için büyük bir heyecan ve gurur içinde olduklarını ifade eden Tangil, 2016 yılında da yine büyük bir uluslararası  zirveye ev sahipliği yapacaklarını ve Bodrum için gösterdikleri tanıtım çabalarının devam edeceğini belirtti.
 
Tangil, toplantıya katılan Ekonomi Bakanı Ali Babacan’a, Diş İşleri Müsteşar Yardımcısı Ayşe Sinirlioğlu’na, Hazine Müsteşar Yardımcısı Cahit Dağdaş’a ve G-20 Görev Grup Başkanı Büyükelçi Hasan Aşan‘a, kendilerine bu konaklamaya ev sahipliği yapma şansını sundukları için teşekkür etti..
 


Bu Haber 19.06.2015 - 16:58:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.