Hem Başarılı Hem Çevreci DELPHIN HOTELS

Hem Başarılı  Hem Çevreci DELPHIN HOTELS

Her yıl holiday check ödüllerini alarak misafir memnuniyetinde sektörde liderlik yapan Delphin Hotels, geçen yıl başlattıkları Çevre Yönetim Sistemi uygulamalarını bu sezon da aldıkları çevre eğitimleri ile artırıyor.  


DELPHIN HOTELS
yöneticilerine BIX Kurumsal Yönetim Danışmanı Bülent Dokuzluoğlu tarafından 40 saatlik Çevre Yönetim Sistemi ve Yasal Mevzuat eğitimi verildi.  Otellerin tabi oldukları  yasal mevzuatlar, doğal kaynak kullanımı ve tasarruf, atık yönetimi konularını ve bunların uygulamalarını kapsayan eğitim, 4 otelde departman yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Yönetim Danışmanı  Bülent Dokuzluoğlu yaptığı açıklamada, şunları söyledi:


“Dünyadaki tüm kuruluşlar, çevre politikaları ve amaçlarıyla uyumlu olarak, faaliyetlerinin, ürünlerinin ve Hizmetlerinin çevre üzerindeki etkilerini kontrol etmek suretiyle, kusursuz bir çevre performansına ulaşmaya çalışmaktadır. Kuruluşlar bu tür uygulamaları, çevre korumayı teşvik eden daha sıkı hükümler ihtiva eden mevzuat, çevre korumayı teşvik eden ekonomi politikaları ve diğer tedbirler ve ilgili tarafların sürdürülebilir kalkınma ve genel çevre meselelerine karşı gösterdikleri gittikçe artan ilgileri çerçevesinde gerçekleştirmektedir.

DELPHIN HOTELS şirketimizden almış oldukları çevre eğitimleri ile çevreye ve gelecek nesillere verdikleri önemi göstermektedir.”

DELPHIN HOTELS Çevre Yönetim Sistemi Sertifikasını (ISO 14001) 2008 yılında almış ve bu yıl yaptıkları eğitim çalışmasıyla turizme ve çevreye olan katkılarını artırmışlardır. 

DELPHIN HOTELS ISO 14001 yanı sıra ISO 9001 Kalite Yönetim ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri de uygulanmaktadır. 



Bu Haber 25.02.2010 - 13:24:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.