Hasan Çavuşoğlu’ndan o ‘tekne’ ile ilgili açıklama: Hodri meydan!

Hasan Çavuşoğlu’ndan o ‘tekne’ ile ilgili açıklama: Hodri meydan!

Antalya’da suya indirdiği dev gezi teknesi sosyal medyada gündem olan Hasan Çavuşoğlu, Turizm Güncel’in haberinin altına yaptığı yorumla eleştirilere yanıt verdi. Çavuşolu, "Alın size iki katı parayı vereyim, bunu bana yapın işletin. Haydi hodri meydan!" dedi.


Turizm Güncel

Hasan Çavuşoğlu isimli yatırımcı tarafından hayata geçirilen 4 katlı dev ‘gezi teknesi’ sosyal medyada gündem olmuştu. Turizm Güncel’in konuyla ilgili haberi okurlardan yoğun ilgi gördü. Facebook’ta habere yüzlerce yorum yapıldı. Yapılan yorumlarda geminin çirkinliğine, büyüklüğüne ve güvenlik açığı olabileceğine dikkat çekilirken, Hasan Çavuşoğlu da eleştirilere yanıt verdi.

23 yıldır bu sektörde olduğunu belirten Hasan Çavuşoğlu, “Bu gemi uluslararası Türk loyduna tabi, dünya standartlarının üstünde malzeme kullanıldı. Geminin çelik montaj ve yürüyüş mekanizmaları tamamlandı, suya indirildi. Daha direkler donanım dizaynlar son boya rötuşlar yapılacak. Görselliği mart ayının sonlarında görün.” dedi. 

Para kazanmadığı işi yapacak kadar deli olmadığını kaydeden Çavuşoğlu, sektörde müşteri oranının hep 100/200 olduğunu söyledi. Bunu fiyatların 3 kat artmasına rağmen başardığını kaydeden Çavuşoğlu “Bu işler sadece parayla olmaz. Tecrübe ve cesaret şarttır. 23 yıldır bizde turizm anlayışı diline dinine cinsiyetine yaşına memleketine bakılmadan evimize gelmiş misafire hizmet vermektir.” ifadelerini kullandı.

Güven verdikleri için krize ve piyasadaki teknelerin 3 katı fiyatına satış yapmalarına rağmen yüzde 100 dolu olduklarını anlatan Hasan Çavuşoğlu “Yahu daha Alanya’nın dışına hiç çıkmamış dünyayı görmemiş denizde yüzme bilmeyen akıl vermesin. Ben deli değilim. Yaptığım yatırımı iki yılda kazanamasam niye yapayım. Alın size iki katı parayı vereyim, bunu bana yapın işletin. Haydi hodri meydan! Maşallah herkes gemi mühendisi olmuş, herkes mimar olmuş.” diye yazdı.

Hasan Çavuşoğlu’nun hayata geçirdiği Big Kral isimli 1.163 kişilik gezi teknesi büyüklüğü, rengi, güvenli olup olmadığı ve çirkinliği ile sosyal medya platformu Twitter’da gündem olmuştu. 50 personelin görev yapacağı teknenin 130 milyon liraya mal olduğu ve 15 ayda tamamlandığı öğrenildi.

Hasan Çavuşoğlu

Big Kral Tekne



Bu Haber 02.02.2023 - 14:26:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hilkat garibesi

    Rafet gülnar 03.02.2023 - 09:45

    Geminin şekli korku gemisi gibi, keşke Korsan teknesi tarzı olsaydı

  • Misafir degilim 03.02.2023 - 11:58

    Boynuzlu bok böceklerini andırıyor

  • Tuna Özdemir 02.02.2023 - 10:56

    Eleştiriler neden zoruna gitmiş ki bu vatandaşın? Para da kazanıyormuş ne güzel, işine baksın. Herkesin zevksizliği, açgözlülüğü baba turizmcilik saymasını boşuna beklemesin.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.