Hamdi Topçu'dan şaşırtan açıklama: Milletvekili adayı olmayacağım
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa eden Hamdi Topçu'nun, iktidar partisinden milletvekili adayı olacağı düşünülmüştü. Ancak Topçu, aday olmayacağını açıkladı.

Kokpit programının yapımcısı Uğur Cebeci'ye konuşan Hamdi Topçu, beklentilerin aksine, mileltvekili adayı olmayacağını açıkladı. THY'den istifa etmesini 'geçici bir ayrılık' olarak nitelendiren Topçu, bundan sonra kendi işlerine bakacağını açıkladı.
Hamdi Topçu'nun istifasının ardından kurumun yönetim kurulu başkanlığı koltuğuna M. İlker Aycı otururken, Temel Kotil ise başkanvekilliği görevine getirilmişti. Kotil'in aynı zamanda genel müdürlük görevine de devam edeceği açıklandı.
İlgili Haberler

Rusların yılbaşı tatil tercihinde ilk 5 belli oldu
Ruslar yılbaşı tatili için şimdiden program yapmaya başlarken; tatil planlarında Tayland, Türkiye ve Çin ön plana çıktı.

2026'da dünyanın en iyi havayolu şirketleri listesi açıklandı! THY kaçıncı sırada?
2026 Dünya Havayolları Ödülleri listesi açıklandı. 2026’da dünyanın en iyi havayolu firması Singapore Airlines seçilirken, Türk Hava Yolları (THY) genel sıralamada 5’inci oldu.

BM'den 2026 yılı turizm beklentilerinde aşağı yönlü revize
BM Dünya Turizm Örgütü (UN Tourism), 2026 yılı uluslararası turist varışı büyüme tahminini yüzde 3-4 seviyesinden yüzde 1-2 seviyesine çekti.


%20(2).gif)

