Gürel Aydın otelinin kapısını depremzedelere açtı

Gürel Aydın otelinin kapısını depremzedelere açtı

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası binlerce yurttaş barınma sorunu yaşıyor. Otelinin kapısını depremzedelere açan Gürel aydın, diğer otelcilere de çağrıda bulundu.


Turizm Güncel

10 ilde çok büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle binlerce bina yıkıldı, binlercesi de ağır hasar aldı. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da bölgede büyük bir barınma ihtiyacı ortaya çıktı.

100 depremzedeyi sezon başlayana kadar ağırlayacak

Van depreminde de öncülük ederek Bodrum’da bulunan Bodrum Holiday Resort & Spa isimli otelini depremzedelere açan Güray Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürel Aydın, yine öncülük ederek otelini depremzedelere açtı.

Aydın, yeme-içme ve barınma dahil, otelin imkanlarını en az 100 depremzedeye açtığını açıkladı. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Gürel Aydın, zor sürecin dayanışma ile aşılacağını belirterek şunları söyledi:

"Otellerinizin kapısını depremzedelere açın!"

Ülke olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu dönemdeyiz. Biz tesisimizde en az 100 depremzedeyi sezon başlayana kadar ağırlayacağız. Bununla ilgili başvuruyu resmi makamlara yaptık. Diğer turizmcilerimizin de benzer bir davranış sergileyerek otellerinin kapılarını depremzedelere açmaları çağrısında bulunuyorum.” dedi.



Bu Haber 06.02.2023 - 22:18:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bravo

    Iskender Gedelec 07.02.2023 - 11:43

    Gercekten ornek davranis . Ama marmaris oldukca uzak . Nerede Adana , Mersin ve Antalya nin paragoz patronlari , nerede yetmedimi balyaladiginiz paralar, biraz da hayir isi yapin, bu isin obur tarafi var unutmayin.

  • Oteller yardıma başladı

    Melek Subentekin 07.02.2023 - 10:55

    Böyle günler fedakarlık ister. Tebrik ederim. Diğer oteller de yavaş yavaş başladılar depremzedeleri kabul etmeye ama yeterli değil. Daha fazla desteğe ihtiyaç var.

  • Antalya

    Güneş Kahveci 06.02.2023 - 11:49

    Antalya, Ankara, Konya... Buradaki oteller daha yakın. Neden onlar kapılarını açmıyor?

  • Bakan nerede?

    Necip Boztürk 06.02.2023 - 11:24

    Bu ülkenin turizm bakanı nerede? Neden tüm otellerin depremzsedelere açılması talimantını vermiyor. İnsanlar soğuktan ölsün mü?

  • Felaketi yaşıyoruz

    Ayşenur 06.02.2023 - 11:21

    Ülke olarak maalesef felaketi yaşıyoruz. Hayırsever insanların yardımları önemli ama bir yere kadar. Deprem ülkesi Türkiye'de ülkeyi depreme hazırlıksız bırakanları asla affetmeyeceğim.

  • bravo

    Ali Demirbaş 06.02.2023 - 11:13

    Reklam amaçlı değilse çok kral hareket. Büyüksün reis.

  • Cahit Çirci 06.02.2023 - 11:11

    Bravo. Tüm otellerin bunu yapması gerekir. TÜROB, TÜROFED uyuyor mu?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.