Gürel Aydın 50 Vanlı depremzedeyi otelinde ağırlayacak

Gürel Aydın 50 Vanlı depremzedeyi otelinde ağırlayacak
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte Van'a giden TÜROFED Başkan Yardımcısı Gürel Aydın, örnek bir yardımseverliğe imza attı. Gürel Aydın, Van Valisi Münir Karaloğlu'nun belirleyeceği 50 Vanlı aileyi kendi otelinde ağırlayacağını açıkladı.


TurizmGüncel

TÜROFED Başkan Yardımcısı Gürel Aydın Van'da yaptığı açıklamada, "Burada Vanlı depremzedelerle buluştuk ve onların sorunlarını dinledik. TÜROFED olarak Vanlı depremzedeler için bir yardım kampanyası başlatmıştık. Ben bu kampanyaya ilaveten 50 depremzede aileyi Caria Holiday Resort'te ağırlamak istiyorum. Bu aileler, 31 Mart tarihine kadar otelimizde kalacaklar. Her türlü ihtiyaçları bizim tarafımızdan karşılanacak. Diğer otelci arkadaşlarımdan da aynı hassasiyeti göstermesini bekliyoruz. Buradan tüm Vanlılar'a tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz" dedi.
 
 
 


Bu Haber 05.11.2011 - 14:08:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • eğitimci 05.11.2011 - 10:38

    Bir de bu 50 aileden istekli ve yeterli kişiler eğitime tabii tutulsa, en azından meydancı, maid, vbg... olmalarına imkan tanınsa, doğru bir programla 4 ayda neler yapılmaz ki?

  • bravo 04.11.2011 - 06:11

    her turizmci sizin gibi yapsa hatırı sayılır miktarda kişi için inanılmaz bir destek verilmiş olur. gerçekten kutlarım

  • genc turizmci 04.11.2011 - 12:47

    Tebrikler..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.