Gürcistan'dan Karadeniz'e Türkiye rakip 4 her şey dahil otel

Gürcistan'dan Karadeniz'e Türkiye rakip 4 her şey dahil otel

Gürcistan, Türkiye ile rekabet edebilmek için Karadeniz kıyısına her şey dahil oteller inşa edecek.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Türkiye'nin Kuzeydoğudaki komşusu Gürcistan, Karadeniz kıyısında her şey dahil konseptinde faaliyet gösterecek oteller inşa etmeye başladı.

Batum-Acara bölgesinin maliye bakanlığı Karadeniz kıyısında 4 tane her şey dahil otel yapılacağını duyurdu. Toplamda 1055 odayla hizmet verecek 4 otelin Gürcistan'ın Karadeniz kıyısında turizmin gelişmesi için lokomotif görevi göreceği ve Türkiye'deki benzer tesislerle rekabet edeceği kaydedildi. 

Forbes.ge'de yer alan habere göre Gürcistan, Karadeniz'deki tatil beldelerini Türkiye modeline göre geliştirmeye başladı. Batum-Gonio'da Wyndham Grand ve Wyndham Grand Residences markalı her şey dahil otel kompleksi inşaatının devam ettiği belirtilen haberde, her şey dahil formatındaki tesisin 1500 otelle dünyanın en büyük uluslararası otel yönetim şirketi olan Aimbridge Hospitality tarafından işletileceği ifade edildi.

12 ay faaliyet gösterecek şekilde dizayn edilen tesiste SPA, restoranlar, su kaydırakları, barlar, çocuk merkezleri ve daha fazlası yer alacak. Otelcilik devi, uluslararası tur operatörleri ile anlaşmalar yaparak bölgeye paket turlarla da misafir getirecek. Hedef pazarlar arasında Rusya Federasyonu, İsrail, AB ülkeleri ve Körfez ülkeleri başı çekiyor.


Bu Haber 29.03.2023 - 09:31:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.