Gruppal'ın viral reklam videosu yayında


Türkiye’nin online seyahat platformu Gruppal, yeni reklam videosuyla tatilcilere sesleniyor. Gitmek istediğiniz ve hayalini kurduğunuz ülkelerin aslında o kadar hayal olmadığını anlatan reklam videosunda ünlü isimler yer alıyor.

 

 

“Düşlediğiniz Tatillerin Doğru Adresi” sloganıyla hizmet veren Gruppal, her bütçeye ve zevke hitap eden tatil turlarıyla birçok insanın hayalindeki tatili gerçeğe dönüştürüyor. Tur şirketleri arasında tamamen online olarak satış yapan Gruppal’da yurtdışı turlarından yurtiçi turlarına, günübirlik gezilerden otel konaklamalarına kadar, tatil yapmak istediğiniz her an sayısız seçenek bulabilirsiniz. Siz karar verin, Gruppal yapsın.

 

Onur ile Uzaylı’nın İmtihanı

Televizyon dünyasından Boomcu Onur olarak tanıdığımız Ahmet Dursun ve Savaş Bayındır’ın oynadığı Gruppal’ın viral reklam videosu görenlerin beğenisini topluyor. Onur karakteriyle videoda yer alan Boomcu Onur, dünyayı gezmek isteyen ancak maddi durumlardan kaynaklı gezemeyen bir genci canlandırıyor. Tek isteği ise uzaya gitmek! Ancak Uzaylı’nınsa onu galaksiye almaya niyeti yok! Videoyu izlemek için hemen tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=F1icQo7BNdo

 

 




Bu Haber 21.05.2015 - 15:32:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.