Google’dan IQUEEM’e Premier Partner ünvanı

Google’dan IQUEEM’e Premier Partner ünvanı

2008 yılından bu yana turizm sektörü ağırlıklı dijital pazarlama hizmetleri sunan IQUEEM, yapmış olduğu başarılı çalışmalar sayesinde Google tarafından Premier Partner ünvanı ile ödüllendirildi.


Turizm sektörüne hizmet eden ajanslar arasında bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten ajans sahibi Berkun Meral; başarılarının Google tarafından “ülkedeki en başarılı ajanslardan biridir” cümlesi ile yansıtılmasının çok büyük bir sorumluluk aynı zamanda da ekip arkadaşları için ciddi bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Google Senior Direktörü Davang Shah konu ile ilgili “IQUEEM, Google İş Ortakları arasında ilk %3'lük dilime girerek Premier İş Ortağımız oldu. Premier iş ortağımız olan şirketler; ürünlerle ilgili uzmanlıklarını iyileştirme, yeni müşterilerle bağ kurma ve mevcut müşterilerinin gelişmesine yardımcı olma konularındaki kararlılıklarıyla öne çıkıyor. Müşterilerinin dijital ortamda başarıyı yakalamasına yardımcı olan bu şirketleri desteklemekten memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Portföyünde Lujo Hotel, Ng Phaselis Bay, Regnum Carya ve Mp Hotels gibi değerli markaları bulunan IQUEEM, 2022 yılı sonunda bir çok başarı hikayesi ile markalarına değer katmayı hedefliyor.



Bu Haber 07.02.2022 - 14:06:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.