Gloria Otellerinin Başkan Yardımcısı Nurettin Özaltın vefat etti

Gloria Otellerinin Başkan Yardımcısı Nurettin Özaltın vefat etti

Özaltın Ailesi bir vefat haberiyle daha sarsıldı. 2016 yılının temmuz ayında Nuri Özaltın’ı, 2021 yılının ağustos ayında Öznur Özdemir Özaltın’ı kaybeden Özaltın ailesi, son olarak Nurettin Özaltın’ı da kaybetti.


Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Özaltın, tedavi gördüğü hastanede önceki gece 59 yaşında hayata veda etti.

Holding'den yapılan açıklamaya göre Özaltın'ın cenazesi 13 Haziran Pazartesi günü İstanbul Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.

Holding'in vefat nedeniyle verdiği ilanda çelenk gönderilmemesi istenirken, arzu edenlerin çelenk yerine Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunabileceği belirtildi.

1963 doğumlu Nurettin Özaltın, Özaltın Holding ve Gloria Otellerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.



Özaltın'ın Üsküdar’da Sakirin Camii'nde kilinan cenaze namazina basta ailesi olmak üzere Içisleri Bakani Süleyman Soylu ve Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy katildi.

TurizmGüncel ailesi olarak Nurettin Özaltın'a rahmet, ailesine, sevenlerine ve turizm camiasına başsağlığı diliyoruz.



Bu Haber 13.06.2022 - 12:00:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • En Başarılı Yatırımcı Özaltın

    Zafer Cengiz 19.07.2022 - 12:04

    Merhum Nuri Bey'in "Antalya'da en Başarılı Turizmci" olarak verdiği demece "evet ama yerel birlik ve destinasyon yönetimi olmadığı için kazandığınız kadar oluşan kayıplarımız da var" diye Uyarı yorumu yaptığımda "bayram sonrası bunu görüşelim" dedi ve bu Bayram da hiç bitmedi..!?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.