Global Turizm Organizasyon 18. yılını kutladı

Global Turizm Organizasyon 18. yılını kutladı
Türkiye’nin tıp derneklerine, markalarına ve birçok çok uluslu firmaya hizmet veren Global Turizm Organizasyon 18. yaşını kutladı.


İstanbul Feriye'de gerçekleşen kutlama kokteylinde bir hayali olan, çalışan ve başaranlara ithafen Tuluhan Tekelioğlu'nun Salzburg Film Festivalinin açılış filmi olan 'Yapabilirsin' belgeselinin özel gösterimi gerçekleştirildi.



Gecede konuşan Ayşen Tümbay Çetindağ, 18 yılın hikayesine dikkat çekerek şu açıklamaları yaptı:

DEV MARKALAELA 18 YIL

Etkinlik alanında hem Türkiye’nin her köşesi hem de Dünya’nın pek çok noktasında dev markalara anahtar teslim etkinlik çözümleri üretiyor ve Kongre alanında Türkiye’nin söz sahibi tıp dernekleriyle, ses getiren kongrelere imza atıyoruz. Bir kadın girişimcinin eseri olan Global Turizm Organizasyon özelinde konuşacak olursak, biz Türk Turizminin zorlandığı son dört yılda dört kat büyüyerek başarımızı kanıtladık.

DAHA İYİSİ VE DAHA FAZLASI OLMALI

Her zaman inandığım şeyi, bu konuda da söylemekten çekinmiyorum. Daha iyisi, daha fazlası olmalı. Bir kadın girişimci olarak kadınların kendilerine inanmaları ve potansiyellerini kullanmaları gerektiğine inanıyorum.

Aynı gecede konuşma yapan Global Turizm Organizasyon CEO'su, aynı zamanda Yönetim Kurulunda Kadın Derneği’nin 3. dönem mentilerinden biri Ceylan Güzekin Yatı, Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasının büyümesinde kadın istihdamının önemli rol oynadığını belirterek şu açıklamaları yaptı:

KADIN KATILIRSA EKONOMİ BÜYÜR

Şu anda Türkiye’de kadın istihdamı %34 civarında. Yapılan araştırmalara göre eğer bu istihdam aşağı yukarı %43 seviyelerine çıkarılırsa, Türkiye’nin gayrisafi milli hasılası aşağı yukarı %20 bir artışla inanılmaz noktalara gelecek.


Bu Haber 09.04.2018 - 13:13:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.