Gizem Kılıçaslan, Elite World’un pazarlama direktörü oldu

Gizem Kılıçaslan, Elite World’un pazarlama direktörü oldu

Elite World Hotels & Resorts’un yeni pazarlama direktörü Gizem Kılıçaslan oldu.


Elite World Hotels & Resorts’ta pazarlama direktörlüğü görevine Gizem Kılıçaslan getirildi. Kılıçaslan, zincir bünyesindeki 10 otelin pazarlama süreçleri yanı sıra kurumsal iletişim görevini de yürütecek.

Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi’nde tamamlayan Gizem Kılıçaslan, pazarlama iletişimi alanında pek çok eğitime katıldı. Yeditepe Üniversitesi-Sosyal Medya Yönetimi, IE Business School-Pazar Araştırmaları ve Tüketici Davranışları, Google-Dijital Pazarlama ve e-ticaretin Temelleri’nin de aralarında yer aldığı pek çok sertifikanın sahibi Kılıçaslan, iyi derecede İngilizce biliyor. Kılıçaslan, dünyada ve Türkiye’de tüm sektörlerde etkisini gösteren sağlık ve “iyi yaşam” trendlerini de izleyerek bu alanda da uzmanlaşmak üzere Stanford University, Emory University gibi kuruluşların sertifika programlarını tamamladı.

İletişim sektöründeki kariyerine online habercilikle başlayan Kılıçaslan, kariyerine lilabella.com, Ostem Implant, Bir Adım Sağlık, Pozitera Group, SNG Bilgi Teknolojileri’nde devam ederek pazarlama alanında uzmanlaştı. Kılıçaslan, yeni görevinde Elite World Hotels&Resorts’un yeni medya platformlarını daha etkin değerlendirmesine de katkıda bulunacak.



Bu Haber 08.01.2024 - 10:45:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.