Giray Çınar, Fairmont Quasar İstanbul’un satış ve pazarlama direktörü oldu
İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yer alan Fairmont Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine, Giray Çınar getirildi.

Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar Istanbul’un satış ve pazarlama direktörlüğü görevine Giray Çınar getirildi. Çınar, otelin tüm satış faaliyetlerinden sorumlu olacak.
Sektörde yirmi yılı aşkın deneyimi bulunan Çınar, Grand Hyatt & Park Hyatt, Swissotel, Hyatt Regency gibi uluslararası zincirlerde çeşitli alanlarda görev almasının yanı sıra, Air France, KLM, Dutch Royal Airlines ve Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda da çeşitli görevlerde bulundu.
Fairmont ailesine katılmadan önce son olarak Mövenpick İstanbul’da satış ve pazarlama direktörlüğü görevini yürüten Çınar, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu.
İlgili Haberler

Booking.com davasında Türk oteller için başvuru süresi 15 Ekim'e uzatıldı
Booking'e karşı açılan toplu dava süreci Avrupa genelinde giderek büyürken, bugüne kadar 15 binden fazla otelin sürece kaydolduğu öğrenildi. Tahmini tazminat bedeli 5 milyar euro seviyesinde hesaplanırken, Türk otellerin sürece dahil olması için başvuru süreci 15 Ekim'e kadar uzatıldı.

Dünya Ekonomik Forumu turizmde en iyi ilk 10 ülkeyi açıkladı: Listeye Avrupa damgası
Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2026 yılına ait Seyahat ve Turizm Kalkınma Endeksi'ni yayımlarken; listenin ilk 10 sırasında Türkiye yer almadı.

easyJet'ten Türkiye seferlerine Şampiyonlar Ligi ayarı: Ek uçuşlar konuldu
İngiltere merkezli düşük maliyetli hava yolu firması easyJet, Türkiye’de oynanacak olan Fenerbahçe-Liverpool ve Galatasaray-Aston Villa Şampiyonlar Ligi maçları için ek seferler koyma kararı aldı.



%20(2).gif)

