Gezinomi ve Fly Kıbrıs arasında yeni iş birliği

Gezinomi ve Fly Kıbrıs arasında yeni iş birliği

Gezinomi ve Fly Kıbrıs Hava Yolları, flykhy.com‘un yönetimi için anlaştı.


Dünyanın birçok noktasına otel ve tur hizmetleri sağlayan Gezinomi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yerli sermaye ile kurulan ilk özel hava yolu şirketi olan Fly Kıbrıs Hava Yolları ile online satış kanalı olan flykhy.com‘un yönetimi üzerine anlaşma imzaladı.

Concorde Tower Convention & SPA’da gerçekleştirilen Gezinomi ve Fly Kıbrıs Hava Yolları lansmanına Gezinomi Genel Müdürü Deniz Selen Kılıçözgürler ve Fly Kıbrıs Hava Yolları şirket ortaklarından Rauf Denktaş ve Nusret Polat katılım sağladı.

İmza töreninde konuşan Gezinomi Genel Müdürü Deniz Selen Kılıçözgürler, Kuzey Kıbrıs’ta iş birlikleri ve yatırım fırsatları için çalışmalarına devam ettiklerini, sektöre katkı sunacak her türlü iş birliğinde yer almaya devam edeceklerini belirtti.

Haftanın her günü 156 ekonomi ve 12 business class koltuğuyla Türkiye’ye tarifeli seferler yapan Fly Kıbrıs aynı zamanda Lefkoşa Ercan Uluslararası Havalimanından İstanbul, Ankara, İzmir, OrduGiresun, Bodrum ve Trabzon’a direkt ve karşılıklı olarak uçuş gerçekleştiriyor. Bu anlaşma ile birlikte, Fly Kıbrıs Havayolu şirketinin web sayfası üzerinden yapılan satışlar 31 Aralık 2025 tarihine kadar Gezinomi aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, bu tarihe kadar bilet almak isteyen misafirler, Gezinomi web sitesi, Gezinomi acenteleri ve Fly Kıbrıs Havayolları web sitesi üzerinden biletlerini satın alabilecekler.



Bu Haber 28.07.2023 - 08:10:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.