Gamze Açar isimli genç kızın Ankara’daki otelde şüpheli ölümü

Gamze Açar isimli genç kızın Ankara’daki otelde şüpheli ölümü

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kızılcavadi Termal Otelin 5’inci katından düşen 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.


Gamze Açar isimli genç kız, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kızılcavadi Termal Otelin 5’inci katından düşerek hayatını kaybetti.

Sözde devre mülk satıcılığı adı altında kurulan sahte bir şirketin satış danışmanı ilanındaki numarayla iletişime geçtiği belirtilen Açar’ın sahte şirketin 3 elemanı tarafından Kızılay’dan alınarak söz konusu otele götürüldüğü ileri sürüldü. Sabah saat 08.00’da genç kızın5’inci katın balkonundan düştüğü ve ardından önce Kızılcahamam Devlet Hastanesi’ne ardından da Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırıldığı kaydedildi.

Kurtarılamayarak hayatını kaybeden Gamze Açar’ın cenazesi otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otelde inceleme yapan polis ekipleri, odada alkol alındığını, ayrıca odanın dağınık olduğunu ve bardak kırıklarının olduğunu belirledi. Yapılan çalışma sonucu olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Gamze Açar’ın babası, aile olarak olayın takipçisi olacaklarını söyledi. Olayın yaşandığı otelden ve zanlılardan şikayetçi olduklarını belirten acılı baba, gerçeğin ortaya çıkarılması için uğraşacaklarını ifade etti.



Bu Haber 03.11.2020 - 08:35:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.