FTI'ın Tunus'taki müşterileri için Coral Travel-Ferien görevlendirildi

FTI'ın Tunus'taki müşterileri için Coral Travel-Ferien görevlendirildi
FTI'ın iflasından etkilenen Tunus'taki yolcular için Coral Travel-Ferien Touristik görevlendirildi.

Turizm Güncel - Dış Haberler

Alman Seyahat Sigortası Fonu (DRSF), Tunus'ta bulunan FTI yolcularıyla ilgilenmesi için Coral Travel-Ferien Touristik ile anlaştı. 

Coral Travel-Ferien Touristik tarafından yapılan açıklamada "Şu andan itibaren geçerli olmak üzere, FTI'ın Tunus'ta bulunan misafirleri ile DRSF adına Coral Travel-Ferien Touristik ilgilenecek. Bu girişim, Almanca konuşan tüm konukların tesiste mümkün olan en iyi desteği almasını sağlamayı amaçlamaktadır." ifadelerine yer verildi. 

Tunus'ta tatilde bulunan tüm Almanca konuşan ülke vatandaşları FTI müşterileri için özel bir yardım hattı kurulduğu belirtilen açıklamada, mevcut durum hakkında bilgilendirilen yerel tur rehberlerinin bu yolculara yardım etmeye ve tavsiye vermeye hazır olduğu kaydedildi. 

Şirket, Tunus'ta bulunan FTI yolcularının iletişime geçebilmeleri için +216 31 349 454 nolu telefon numarasını paylaştı. 

Açıklamanın devamında şu noktaların altı çizildi:

"Coral Travel, FTI Group'un 31 Ekim 2024'e kadarki iptal edilen tüm rezervasyonları için fiyat ayarlamaları sunuyor. Bu da rezervasyonların orijinal seyahat fiyatına (FTI'daki paket tur fiyatına) Coral Travel'a aktarılacağı anlamına geliyor. Ayrıca Coral Travel, müşterilerin FTI iflasından etkilenip etkilenmediğine bakılmaksızın 30 Haziran 2024 tarihine kadar yapılan yeni rezervasyonlarda her türlü depozito zorunluluğundan feragat ediyor."


Bu Haber 11.06.2024 - 15:45:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.