FTI'ın CEO'su Ralph Schiller: Rezervasyonlarda patlama var

FTI'ın CEO'su Ralph Schiller: Rezervasyonlarda patlama var

FTI Group CEO'su Ralph Schiller, 2022 yaz sezonu rezervasyonlarında 2019 seviyelerine dönüş olduğunu açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

TUI Travel ve DER Touristik gibi Almanya'nın 3. büyük tur operatörü FTI da 2022 yaz sezonunun güzel geçeceğini açıkladı. FTI Group CEO'su Ralph Schiller, rezervasyonların pandemi öncesindeki seviyeye ulaştığını bildirdi.

Şu anda Almanya'da ada tatillerinin revaçta olduğunu kaydeden Schiller, pahalı turlara talebin yüksek olduğuna dikkat çekti. Schiller'in verdiği bilgiye göre, kampçılığa ve arabalı turlara da ilgi yoğun.

Ukrayna'daki durumun negatif etkilerine dikkat çeken FTI Group CEO'su Ralph Schiller "Sonbahar dönemindeki iyi giden son dakika rezervasyonları ve kasım ayında Omicron gerilemesinin ardından talep büyük ölçüde toparlandı. 2022 yaz rezervasyonlarında 20192un aynı dönemindeki seviyeye ulaştık." diye konuştu.

Rusya-Ukrayna krizinin iyi geçmesi beklenen yaz sezonunu için tehdit oluşturduğunu ifade eden Schiller, Avrupa'nın kapısında yaşanan çatışmanın Almanların rezervasyon tutumunu etkileyeceğini ileri sürdü.

Ada ülkeleri Malta ve Kıbrıs ile Yunan adalarının yüksek talep aldığını belirten FTI; Türkiye, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fas'ın da yoğun rezervasyon alan destinasyonlar olduğuna dikkat çekti.



Bu Haber 25.02.2022 - 14:08:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.