FTI, Aquaworld Belek by MP Hotels'i ne zaman açacak?

FTI, Aquaworld Belek by MP Hotels'i ne zaman açacak?
FTI, grubun yeni üyesi Aquaworld Belek by MP Hotels'i 8 Kasım'da açıyor. FTI Destinasyon Türkiye Grup Başkanı Hicabi Ayhan, kış döneminde Türkiye'nin güvenli turizmin adresi olacağını söyledi.

Türkiye'nin kış döneminde güvenli turizmin asresi olacağını belirten FTI Group, MP Hotels’in yeni üyesi Aquaworld Belek’in kapılarını 8 Kasım’da açacağını duyurdu.

Belek’teki oteli 8 Kasım’da açıyor

8 Kasım'da misafirlerini ağırlayacak olan Aquaworld Belek by MP Hotels, bu adımın Türkiye turizmine ve otellerinde uyguladığı pandemi önlemlerine duyduğu güvenin bir yansımasını oluşturduğunu belirtti.

Avrupa’nın sonbahardaki bulutlu havasından kaçmak ya da yaz tatilini geç yapmak için Türkiye Rivierası kıyılarına olan tatil talebinin haftalardır artışta olduğunu kaydeden FTI, Otellerde bulunan geniş imkanların yanı sıra Milet, Efes, Afrodisias gibi antik kent ve kalıntılara olan yakınlığın da Türkiye'nin kış mevsiminde dahi büyük bir ilgi görmesine imkan tanıdığına dikkat çekti.

‘’Aile tatili için ideal bir seçenek’’

Geniş restoranlar ve ortak alanlar, çok sayıda havuz, şezlonglar arasında yeterli mesafe, uzun ve geniş plajların bu dönemde tatilciler için dikkat edilen faktörler olduğunu söyleyen FTI Destinasyon Türkiye Grup Başkanı Hicabi Ayhan, “Aquaworld Belek by MP Hotels’te konaklayan misafirlerimiz büyük kompleksteki birkaç binaya yayılan odalara, hava durumuna bağlı olarak kullanıma hazır olacak 11 yüzme havuzuna, esnek servis süreleriyle hizmet veren restoranlara ve geniş mesafeli ortak alanlara sahip bir otelde keyifli ve güvenli bir tatil deneyimi yaşayacaklar. Denize sıfır otelimiz kaydıraklı parkı ile aile tatili için de ideal bir seçenek olacak” dedi.



Bu Haber 24.10.2020 - 12:00:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Murat Atsever 28.10.2020 - 12:08

    Otel zaten 1 Temmuz itibariyle misafir kabul etti ve şu an operasyon devam ediyor. Anlamadığım 8 Kasım'da neyi açıyorlar? Advertorial metin ama bir kontrol etmek lazım.

  • Sinan Tüz 28.10.2020 - 10:59

    Sizinle calimak istiyorum kolay gelsin

  • Mustafa şengün 25.10.2020 - 11:32

    Pide pizzasnek mutfak döner iş arıyorum zordum yayım 5444908801

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.