Fritz Joussen açıkladı: TUI Grubu 2022 için neden iyimser?

Fritz Joussen açıkladı: TUI Grubu 2022 için neden iyimser?

TUI Grubunun CEO'su Fritz Joussen, turizm sektörünün 2022'de 2019 seviyesine ulaşacağına dair iyimser beklentilerinin nedenlerinin olduğunu ifade etti.


TurizmGüncel - Dış Haberler

TUI Grubunun CEO'su Fritz Joussen, 2022 sezonunda 2019 seviyesine ulaşılabileceğini yineledi. 2022 sezonu için iyimser olduklarını kaydeden Joussen, bu iyimserlik için nedenler olduğuna dikkat çekti.

“Göstergeler ve trendler kapasite beklentisiyle uyumlu”

2022 sezonu için göstergelerin ve trendlerin kapasite beklentileriyle uyumlu olduğunu ifade eden Fritz Joussen ancak her şeye rağmen kesin bir öngörüde bulunmak için erken olduğunu kaydetti. Joussen, "Turizm sektörünün önümüzdeki yaz 2019 seviyelerine ulaşacağı konusunda iyimseriz. Öte yandan, 2021 sezonunda da bildiğimiz üzere rezervasyonlar çok daha geç ve kısa sürelerde yapılacak. Şu anda TUI'nin kaynak pazarlardaki rezervasyonları cesaret verici. TUI'nin önceliği kamu kredilerini yeniden finanse etmek kredi kullanımını azaltmak." açıklamasını yaptı.

“Yeni TUI daha yalın, daha dijital ve daha verimli olacak”

Ekonomik güçlerini yeniden kazanmanın yolunu bulacaklarını ifade eden Fritz Joussen, "Bunu istiyoruz ve yapabiliriz. Yeni TUI daha yalın, daha dijital ve daha verimli olacak ama kalite, yenilik ve sürdürülebilirlik çerçevesinde seyahat sektöründe standartları belirlemeye de devam edecek." ifadelerini kullandı.

“Akdeniz ağırlıklı bir talep var” 

2021'in son çeyreğinde rezervasyonların beklendiği üzere, 2019'un yüzde 50'sine ulaştığını kaydeden TUI CEO'su, müşterilerden daha pahalı, daha fazla ek hizmet barındıran ve Akdeniz çanağı ağırlıklı bir talep gözlemlediklerini de sözlerine ekledi. 



Bu Haber 03.01.2022 - 13:36:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.