Four Seasons Hotel Sultanahmet'in otel müdürü Serap Akkuş oldu

Four Seasons Hotel Sultanahmet'in otel müdürü Serap Akkuş oldu
Four Seasons Hotels Istanbul yiyecek içecek direktörü Serap Akkuş, Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet’in otel müdürlüğü görevine getirildi.

Uluslararası lüks otelcilik sektöründe, yeme içme alanında 30 yılı aşkın deneyimi bulunan Serap Akkuş, yenilenme çalışmalarının ardından Nisan 2022’de kapılarını yeniden açacak olan Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet’in yeni otel müdürü oldu.

Kariyeri,1996 yılında, Four Seasons Hotel Sultanahmet’in açılış ekibinde restoran & bar müdür yardımcısı olarak başlayan Serap Akkuş, otelde görev aldığı 18 yıl boyunca; oda servisi müdürü, banket müdürü, yiyecek ve İçecek müdür yardımcısı, yiyecek ve İçecek müdürü ve yiyecek ve içecek direktörü olarak çeşitli görevlerde bulundu. Ardından 2014 yılında The St. Regis Istanbul’un yiyecek içecek direktörü olarak görev alan Akkuş, 2017 yılında yeniden Four Seasons'a döndü ve Four Seasons Hotel Bosphorus yiyecek ve içecek direktörü olarak göreve başladı.

Akkuş 2020 yılından itibaren Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons Hotel Sultanahmet’ten sorumlu Yeme İçme Kıdemli Direktörü olarak görevini sürdürüyordu.



Bu Haber 10.11.2021 - 13:55:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.