Fosun, Thomas Cook'un Cook's Club'larını yeniden açıyor

Fosun, Thomas Cook'un Cook's Club'larını yeniden açıyor
Türkiye dahil 5 ülkede iflas eden Thomas Cook'un ''Cook's Club'' markasıyla hizmet veren tesislerin yeniden açılacağı belirtildi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Thomas Cook'un iflasının ardından isim hakkı, şirketin o dönemki en büyük hissedarı, Fosun tarafından satın alınan Cook's Club otelleri yeniden açılıyor. Fosun, iflasın ardından Thomas Cook ve Cook's Club markaları ile bu markalara ait domainleri 11 milyon pounda iflas kayyumundan satın almıştı.

Beş ülkede 9 tande Cook’s Club vardı

Türkiye'de bulunan Cook’s Club Adaköy ile Yunanistan'da bulunan Cook’s Club Hersonissos geçtiğimiz yıl yatırımcıları tarafından işletilmişti. Türkiye'deki otel Club Adaköy, Yunanistan'daki otel ise The Z Club Hersonissos ismiyle hizmet vermişti.

Fosun'un 2022 yılında Cook's Club markasını İbiza, Korfu ve Rodos'ta yapacağı yeni anlaşmalarla büyüteceği, 2023 yılında da markayı büyütmeye devam edeceği belirtiliyor. Şirket, bu markadaki otellerin kimilerini ise bu yaz yeniden açacak.

Şu anda Cook's Club markası altında bulunan 9 otel bulunuyor. Bunlardan ikisi Türkiye'de, dördü Yunanistan'da, biri İspanya'da, biri Mısır'da ve biri de Bulgaristan'da bulunuyor.



Bu Haber 30.03.2021 - 14:22:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.