Florida’da endişe yaratan görüntüler: Plajlar açıldı

Florida’da endişe yaratan görüntüler: Plajlar açıldı
Koronavirüs vaka sayılarının ve koronavirüs nedeniyle ölümlerin tavan yaptığı ABD'de, Vali ve belediye başkanı tartışmalı bir karara imza atarak plajları ve parkları yeniden açtı.

TurizmGüncel – Dış Haberler

700 binden fazla insanın koronaya yakalandığı, 30 binden fazla insanın hayatını kaybettiği ABD'de, Florida Valisi ve Belediye Başkanı tartışmalı bir karar alarak cuma günü sahilleri ve parkları yeniden açtı. Kısıtlı saatle için açılan parklarda ve sahillerde balık tutulabileceği, sörf yapılabileceği, yüzülebileceği, hayvanların gezdirilebileceği ve koşu yapılabileceği açıklandı.

Vali yeşil ışık yaktı, belediye başkanı açtı

Cuma günü Florida Valisi Ron DeSantis'in parkların ve sahillerin açılmasına yeşil ışık yakmasının ardından, Belediye Başkanı Lenny Curry sahilleri ve pakları açtı. Karara göre sahiller ve parklar 06.00-11.00 ile 17.00-20.00 saatleri arasında açık kalacak. Bu yerlerde 50 kişiden fazla insanın bir araya gelmesi yasaklanırken, sosyal mesafenin de korunması şartı var.

Florida’da 25 bin vaka var

Son verilere göre 25 bine yakın koronavirüs vakasının bulunduğu Florida'da, 700'e yakın insan hayatını kaybetmiş durumda.



Bu Haber 18.04.2020 - 10:34:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.