Fibula Group, dördüncü otelini Belek’te açacak

Fibula Group, dördüncü otelini Belek’te açacak

Fibula Group, dördüncü otelini 2024 yılında Belek’te açmayı planlıyor.


Hedefleri ve yeni yatırım planları ilgili değerlendirmelerde bulunan Fibula Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mavisu, dördüncü otellerini Antalya’da 2024 yılında hizmete açmayı planladıkları bilgisini verdi.

Antalya’nın Belek ilçesindeki Boğazkent bölgesinde yer alan otel Nixie World Hotel ismiyle açılacak. Otelde, 519 ultra inclusive oda yer alacak.

Romanya, Sırbistan, Bosna-Hersek, Kuzey Makedonya, Kosova, Arnavutluk ve İsviçre’de tur operatörü olarak 2 milyonun üzerinde misafire hizmet veren Fibula, 2008 yılında Antalya-Boğazkent’te 5 yıldızlı Siam Elegance’ı, 2010 yılında Makedonya’nın Ohrid bölgesinde 5 yıldızlı Izgrev Hotel’i  ve 2022 yılında ise Antalya-Side bölgesinde 5 yıldızlı Well Palace Hotel’i hizmete açmıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ayhan Mavisu, “Otelimizde sürdürülebilir otel anlayışı ile çevreye duyarlı doğaya zarar vermeyen, konaklama faaliyetlerinde kullanılan su, enerji, hammadde ürettiği atıkların geri dönüşmesi, inşaat aşamasından başlayarak akıllı malzemenin kullanımı tercih edildi. Biz Fibula olarak turizmin gerçek anlamını biliyoruz. Hayalleri yaşatmak ve gerçeğe dönüştürmek için,  yönetimimizi, kaynaklarımızı ve işbirlikçi ortaklıklarımızı optimize eden, uzmanlığımızı ve uygulamalarımızı paylaşan yeni bir teknolojiye yatırım yapıyoruz. Seyahat endüstrisinde bir dünya markası olma değerlerine, uzmanlığına ve kararlılığına sahip olduğumuza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 15.07.2023 - 08:26:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.