Fettah Tamince: İnsanlar bana katil gözüyle bakıyor

Fettah Tamince: İnsanlar bana katil gözüyle bakıyor
Fettah Tamince, oğlu Rixos Otelde şüpheli şekilde ölen Murat Oğraş hakkında suç duyurusunda bulundu.


Rixos Otellerinin sahibi Fettah Tamince, oğlu Tamince’ye ait Rixos Lares Otelde şüpheli bir şekilde ölen Murat Oğraş hakkında suç duyurusunda bulundu. Murat Oğraş, suç duyurusu sonrası karakola giderek ifade verdi.

İfadesinde Twitter paylaşımlarının kendisine ait olduğunu ve oğluyla ilgili şüphelerini dile getiren Oğraş, Fettah Tamince'yle ilgili şunları söyledi:

"Fettah Tamince, 10 Temmuz 2021'de bana randevu vererek İstanbul'da kendisine ait Sembol İnşaat'ın ofisinde 1 saat benimle görüştü. Görüşme sırasında üstü kapalı olarak her şeyin mahkemelerde çözülemeyeceğini ima ederek, oğlumun cinayetine karşılık bana para teklif etmiştir. Fettah Tamince 17/25 Aralık sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımıza cephe alıp FETÖ elebaşı ile Pensilvanya'ya görüşmeye gidip FETÖ'nün yayın organlarını satın alıp Bank Asya'ya para yatırmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra sayın Cumhurbaşkanımızı rüyasında görüp aşık olduğunu söyleyerek yönünü mevcut iktidara çevirmiştir. Bu kişi ülkenin en azılı FETÖ'cülerinden olup CİMER'e yaptığım suç duyuruları cevapsız kalmaktadır. Fettah Tamince'yle ile ilgili benim oğlumun kasten öldürülme dosyasında bugüne kadar görevli hakim, savcı ve polislerin FETÖ bağlantısı ve Fettah Tamince ile ilişkileri, mal varlıkları derhal araştırılmalıdır."

Tamince: İnsanlar bana neredeyse katil gözüyle bakıyor

Independent Türkçe'nin ulaştığı Fettah Tamince ise Burak Oğraş'ın babası Murat Oğraş hakkında neden suç duyurusunda bulunduğunu şu sözlerle anlattı:

"O baba ne kadar üzülüyorsa ben de o kadar üzülüyorum. Ama benim ismim Türkiye'de biliniyor diye her gün iftira atılması da canıma tak etti. İnsanlar bana neredeyse katil gözüyle bakıyor. Ben istemez miyim bir önce neticelenmesini? Ben adalet değilim. Ne yapılması gerekiyorsa bir an evvel yapılsın."



Bu Haber 03.12.2021 - 10:56:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.