Fettah Tamince Burak Oğraş’la ilgili ilk kez konuştu

Fettah Tamince Burak Oğraş’la ilgili ilk kez konuştu
Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, staj yaptığı Rixos Lares Otel’de 2011 yılında hayatını kaybeden Burak Oğraş ile ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Antalya'daki Rixos Lares Hotel'de staj yapan 16 yaşındaki Burak Oğraş, 2011 yılında otelin tahsis ettiği pansiyonda hayatını kaybetti. 16 yaşındaki çocuğun cansız bedeni, pansiyonun önünde yer alan ve içinde su olmayan havuzda bulundu. Burak Oğraş’ın babası Murat Oğraş, olayın aydınlatılması için sosyal medya üzerinden uzun süredir çağrıda bulunuyordu. Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tmince ise, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

''Olay bana intikal ettirilmedi''

Konuyla ilgili Independet Türkçe’ye açıklamalarda bulunan Fettah Tamince, konuyu yıllar sonra ilk defa sosyal medyadan öğrendiğini söyledi. Yurt içinde ve yurt dışında 100’ün üzerinde işletmesi ve 10 bin çalışanının olduğunu söyleyen Tamince, ‘’Her işletmenin sorumlusu ayrı. Olay bana intikal ettirilmedi. Ben çok sonra öğrendim” dedi.

"En az Burak'ın babası kadar aydınlığa kavuşmasını istiyorum"

“Ben en az Burak’ın babası kadar bu olayın aydınlığa kavuşmasını istiyorum” diyerek sözlerine devam eden Tamince, Burak Oğraş’ın ölümünün kendisini derinden sarstığını söyleyerek, Murat Oğraş’ın kendisiyle ilgili iddialarına şu yanıtı veriyor: Elimden gelen bir şey yok. Bir Allah’ın kulu da ‘Fettah gelip benden bir talepte bulundu’ diyemez.

"Davada istediğini alamayınca..."

Ortada bir adaletsizlik varsa onun karşısında olduğunu ifade eden Tamince, “Bu olayın aydınlığa çıkması için elimizden gelen her şeyi yapmaya, elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi. Sosyal medyadaki paylaşımlara da değinen Tamince, sözlerini şöyle noktaladı: Günün sonunda konunun cevabını adalet verecek. Sosyal medyada olayları bir yerlerle bağlamak sonuç getirmez. Davada istediğini alamayınca olayı bana ve kuruma bağlamak çok yanlış. Babanın acısını anlıyorum ama acıyı yenmek başkasına iftira atmaksa onu bilemem.’’



Bu Haber 23.07.2020 - 11:34:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Metin Bostan 27.11.2020 - 07:54

    Dur tahmin edelim olayın üstünü kapatmak için bakanliktan babanin yanina gonderilen 1 milyon TL'lik tekliften de haberiniz yoktur. Çok ikiyüzlüsünüz çok.... adalet yakındır inşallah da o babanın ciğeri soğur...

  • Serhat sönmez 26.07.2020 - 04:21

    Tekirdağ turizm meslek lisesi stajyeri tecavüze uğrayıp havuzda ölü bulundu .Çocuk gariban olduğu için olay kapandı .Adli tıp raporu karartıldı.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.