Fettah Tamince bir otel daha açıyor

Fettah Tamince bir otel daha açıyor

Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince'nin Kazak milyoner Serikzhan Seitzhanov ile Kazakisan'ın Türkistan bölgesinde 5 yıldızlı otel açacağı belirtildi.



KAZAKİSTAN'DAKİ 5. OTELİ

Finans Gündem'den Cömert Yıldız'ın haberine göre, Fettah Tamince’nin şirketi Rixos, yurtdışındaki zincirine bir yenisini daha ekliyor. Rixos, Kazakistan’daki 5’inci otelini Türkistan eyaletinde açacak. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız temeli atılan otelin ismi Rixos Khadisha Turkestan olacak. Kazakistan’ın en dikkat çeken bölgelerinden Türkistan eyaletinde olacak proje, ilk 5 yıldızlı otel unvanının da sahibi.

150 MİLYON LİRALIK YATIRM

Projenin maliyeti ise 10 milyar Kazakistan Tengesi. Yani bu rakam, Türk Lirası olarak yaklaşık 150 milyona denk geliyor. Eylül ayında Türkistan Eyaleti’nde düzenlenen “Eski Türkistan – Yeni Fırsatlar” konulu yatırım ve turizm forumuna Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Güney Kore, Çin, Singapur, İran, Malezya, Pakistan ve Özbekistan’dan 250’den fazla iş adamı ve profesyonel yönetici katılmış, Rixos’un patronu Fettah Tamince konuşma yapmıştı. Tamince’nin Kazakistan’da 4 oteli daha bulunuyor.

rixos


Bu Haber 10.01.2019 - 15:43:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Kadir öztoprak 15.01.2019 - 03:52

    İşcinin hakkını yiyerek otelinden istifa eden işcilerden ihpar tazminatı adı altında 2000 tl ücretle çalışan işcide 4000 lira tazminat alırsanız daha çok otel açarsınız,Allah yedirmesin

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.