Fettah Tamince 1636 odalı oteli Rixos bünyesine kattı

Fettah Tamince 1636 odalı oteli Rixos bünyesine kattı

Rixos Hotels, partneri Accor Hotels'in resort otelciliğinde büyüme planı çerçevesinde Mısır'ın Kızıldeniz bölgesinde bulunan 1636 yataklı Makadi Bay'ın işletmesini aldı.


TurizmGüncel

Fansız Accor'un partneri Rixos Hotels, Accor'un resort otelciliğinde büyüme planı kapsamında Mısır'ın Kızıl Deniz bölgesinde bulunan 1636 odalı dev oteli bünyesine kattı. The Rixos Hurghada Makadi Bay ismiyle her şey dahil konseptinde hizmet verecek olan tesiste, 1.500 metrekare toplantı alanı, 23 bin metrekare su parkı, 2 bin 400 metrekare spa merkezi bulunuyor.

Hurghada'nın güneyinde tenha bir koyda konumlanan tesisin, dünya standartlarında eğlence, spor ve tatil sunmanın yanında, golf ve dalış turizmi için de önemli olanaklara sahip olduğu kaydedildi. Tesiste villalar, açıl-kapalı spa merkezleri, fitness, su parkı, anfitiyatro, çocuk kulübü, konferans salonları ve geniş bir yelpazede yiyecek-içecek olanakları bulunuyor.

Rixos'un işlettiği en büyük her şey dahil otel olacak

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tmince, her şey dahil konseptinde yeni bir seviye oluşturacak olan tesis için Doğu Yatırım ve Turistik Kalkınma Şirketi ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Makadi Bay'ın Rixos'un işlettiği en büyük her şey dahil otel olacağını kaydeden Tamince, Tesiste Rixos'un dinamik ve eşsiz eğlence deneyimini misafirlere sunacaklarını kaydetti.

Accor'un Mısır'daki tesis sayısı 25'e yükseldi, 13 otel de yatıım aşamasında

Rixos'un yeni yatırımıyla birlikte şirketin partneri Accor da Mısır'da 25 tesis sayısına ulaşacak. Accor markalarıyla hayata geçecek 13 otel ise yatırım aşamasında bulunuyor.



Bu Haber 07.08.2019 - 13:21:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.