FETOB Başkanı Bülent Uysal: Fethiye bayrama hazır'

FETOB Başkanı Bülent Uysal: Fethiye bayrama hazır'
Fethiye Turistik Otelciler Birliği (FETOB) Başkanı Bülen Uysal, Fethiyeli turizmcilerin yaklaşan bayram tatiline hazır olduğunu söyledi.

Fethiyeli turizmciler yaklaşan 9 günlük bayram tatili içi hazırlıklarını tamamladı. Tatilcilerin tatilini huzur içinde geçirebilmesi için diğer kurumlarla iş birliği içinde olduklarını kaydeden Uysal, bayramda yüzde 100 doluluğa ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Bu yıl yıldızlı otellerin yanısıra pansiyonların ve diğer konaklama tesislerinin de yoğun olacağını kaydeden Uysal, tatilcilere ‘son dakikaya kalmayın’ uyarısında bulundu.

9 günlük bayram tatilinin sezona hareketlilik getireceğini söyleyen Uysal, bu dinamizmin sektörü önemli ölçüde hareketlendireceğini söyledi. Bayram tatilinin yanı sıra iyi bir yaz dönemi geçireceklerine inandıklarını belirten Uysal, birçok misafirin erken rezervasyon fırsatı ile tatil rezervasyonlarını yaptığını ama henüz yaptırmayanların da erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmaları gerektiğini söyledi.

Fethiyeli turizmciler olarak iç pazarının önemine inandıklarını belirten FTOB Başkanı Bülent Uysal, bayram tatilinin 9 güne çıkmasıyla yerli turistlerin bölgeye ayrı bir dinamizm katacağını belirtti. Fethiye’nin bayram tatiline hazır olduğunu kaydeden Uysal, Fethiyeli turizmcilerin bayram tatiline dönük tüm hazırlıklarını tamamladığını söyledi.



Bu Haber 21.05.2019 - 15:44:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.