Fethiyeli otelcilerden İstanbullu seçmene güzel haber

Fethiyeli otelcilerden İstanbullu seçmene güzel haber

Fethiye Otelciler Birliği, YSK tarafından yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı.


Fethiye Otelcile Birliği (FETOB) YSK'nın iptal edip yenilenmesine karar verdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu.

2019 yaz sezonunda Fethiye'yi tercih eden rezervasyonu 23 Haziran'a denk gelen İstanbullu seçmenlerin tarih değişikliği veya iptal taleplerinin cezai şartsız yerine getirileceği belirtilen Başkan Bülent Uysal imzalı açıklamada, ''Bu misafirlerimize yardımcı olunması gereği Fethiye Otelciler Birliği yönetim kurulunca görüşülmüştür. Sonuç olarak; Fethiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu olarak iptallerde no-show uygulanmaması ve tarih değişikliği talep eden misafirlerin farklı bir tarih seçmeleri durumunda; ilk rezervasyonlarında hangi erken rezervasyon indiriminden faydalanılarak satış yapıldıysa yeni rezervasyonlarında da aynı indirim oranın sağlanması değerli üyelerimize tavsiye edilmektedir.'' denildi.



Bu Haber 07.05.2019 - 16:32:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.