Fethiye'deki otelde 5 kaburgası kırıldı, Thomas Cook'a dava açtı

Fethiye'deki otelde 5 kaburgası kırıldı, Thomas Cook'a dava açtı
Fethiye-Ölüdeniz'deki beş yıldızlı bir otelin su kaydırağında kaza yapan İngiliz turist, tur operatörü Thomas Cook'a dava açtı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Ölüdeniz'de bulunan bir otelin su kaydırağında eğlenirken kilolu bir kadının kendine çarptığını ve ölümden döndüğünü iddia eden İngiliz turist tur operatörü Thomas Cook'a dava açtı.

''OBEZ KADIN ÜSTÜME DÜŞTÜ''

Otelin su kaydırağında hiçbir önlem alınmadığını öne süren Jemma Joslyn isimli 32 yaşındaki kadın su kaydırağında kilolu bir kadının (kadının obez olduğunu ileri sürüyor) üzerine düştüğünü ve ölümden döndüğünü ileri sürdü.

8 GÜN HASTANEDE YATTI

Kaza sonrası Thomas Cook'un kendisine gerken ilgiyi göstermediğini, otel çalışanlarının ise kaydırakta güvenliği sağlamadığını öne süren Jemma Joslyn, 3 günü yoğun bakımda olmak üzere toplam 8 gün hastanede yattığını ve bu süreçte çocuklarıyla kimin ilgilendiğini dahi bilmediğini söyledi.

BEŞ KABURGASI KIRILDI

Kaza sonrası Joslyn'in iç kanama, karaciğer ve böbrek hasarı, sağ akciğerde sıvı ve beş kırık kaburga ile hastaneye koştuğu belirtilirken, tedavi için 5 bin pound harcadığı ileri sürüldü.



Bu Haber 25.01.2019 - 10:24:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.