FEST Travel 2019-I programı çıktı

FEST Travel 2019-I programı çıktı

Yeni yıl yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar, planlar demek, yeni yıl kararları demek. Biz de FEST Travel olarak 2018’i geride bıraktığımız şu günlerde yeni heyecanlarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.


Yılda iki kere seyahat tutkunlarına sunduğumuz gezi programımızın 2019 - I versiyonu matbu ve dijital olarak çıktı. Programımızda toplamda 350’yi aşan gezinin içinde Trenli Rotalar®, Lezzetli Rotalar® ve Notalı Rotalar® gibi FEST Travel kategorilerinin yanında kişiye özel geziler, Oeconomica® gezilerini ve daha birçoğunu detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi yeni rotalar, sadece FEST Travel bünyesine bulabileceğiniz geziler de bu programda yer alıyor.

HER ZEVKE UYGUN KONSEPT GEZİLER

Dünyanın köşesini bucağını keşfetmenin, farklı kültürleri yerinde görüp tanımanın yanı sıra ülkemizin bilinmeyen yönlerini, kendine özgü tatlarını, doğal güzelliklerini fark etmeye önem veriyoruz. Bunun için Yeşil Rotalar® , Lezzetli Rotalar® gibi konsept gezilerimizi yurtiçinde de düzenliyoruz. FEST Travel’a özel yurtiçi rotalarımız ve yeni gezilerimiz de programımızda sizleri bekliyor.

ADIM ADIM İSTANBUL

1988 yılında başladığımız Adım Adım İstanbul® gezilerimizi de programımızda inceleyebilirsiniz. Gece gezileri, semt gezileri ve sadece FEST Travel tarafından düzenlenen programlarla İstanbul’u sizlerle adımlamaya, bu muhteşem şehri başka gözlerle tanımaya devam ediyoruz.

'HAYALLERİNİN PEŞİNE DÜŞEN HERKESİ BEKLİYORUZ'

Gezilerimizi detaylı bir şekilde görerek kendi planlarınızı yapabilmenin yanı sıra 2018’de yaptıklarımızın özeti, FEST Travel gezi kültürüne dair kısa bilgiler ve Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı seminerleri de programımızda yer buluyor.

Seyahatin bir tutku olduğunu, keşfetmenin hazzını biliyoruz; bu tutkumuzu paylaşmak, bu hazzı sizinle birlikte yaşamak ve hayallerinizi gerçekleştirmek istiyoruz. Hayallerinin peşine düşen herkesi FEST Travel ailesine katılmaya davet ediyoruz.



Bu Haber 03.01.2019 - 10:57:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.