Ferit Şahenk'in otel satışına onay çıktı

Ferit Şahenk'in otel satışına onay çıktı
Ferit Şahenk'in Grand Azur'u Alman tur operatörü TUI'ye satmak için başvurduğu Rekabet Kuruluna'dan satışa ilişkin onay çıktı.

Daha önce Madrid ve Miami'deki otellerini satan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, Marmaris'te bulunan D-Resort Grand Azur'u satmak için Rekabet Kurulu'ndan onay aldı.

TÜRKİYE'DEKİ OTEL SAYISI 14'E ÇIKIYOR

Yeni Şafak'tan Kenan Biter'in haberine göre, Doğuş Grubu'na ait 288 odalı D-Resort Grand Azur'un Alman turizm devi TUI Travel'a bağlı TT Hotels Turkey'e devrine onay çıktı. Grubun Grand Azur ile birlikte Türkiye portföyündeki otel sayısı da 14'e çıkmış oldu.

Rekabet Kurulu, Grand Azur" markasının ve D-Resort Grand Azur Hotel ile bu otelin lojmanı olarak kullanılan binanın demirbaşlarıyla, TUI Travel Overseas Holdings Limited'in kontrolündeki TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ tarafından devralınması kararlaştırdı.

650 YATAKLI

2001 yılında 22 bin metrekare alan üzerinde hizmete açılan 288 odalı otelin 650 yatak kapasitesi bulunuyor. 150 metre uzunluğunda sahili de bulunan Grand Azur'da 3 adet de açık olimpik havuz yer alıyor.



Bu Haber 05.03.2019 - 11:33:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.