Ferie For Alle’de Detur Global’e yoğun ilgi

Ferie For Alle’de Detur Global’e yoğun ilgi

Avrupa’nın önemli turizm fuarlarından biri olan ve İskandinavya pazarının nabzını tutan Ferie For Alle bugün ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuarda yoğun ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen Detur Global yetkilileri hem turizmcilerin hem de tatil severlerin 2022 yılından umutlu olduklarının altını çizdiler.


İskandinavya pazarının merakla beklenen turizm fuarı Ferie For Alle, Danimarka’nın Herning şehrinde kapılarını açtı. 25-27 Şubat tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak fuara ilgi yüksek. Sabahın ilk saatlerinden itibaren fuar alanı dolmaya başlarken yaşanan yoğunluk katılımcıları mutlu etti. Fuarda, İskandinavya pazarının en büyük tur operatörlerinden Detur Global’in standı da büyük ilgi görüyor.

Deniz tatili, golf, kamp, kayak, outdoor, dalış gibi farklı turizm ürünlerinde tüketiciye doğrudan satışın yapıldığı fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Detur Global İcra Kurulu Üyesi (CMO) Yiğit Tezel, “Fuara yoğun bir ilgi olacağını bekliyorduk. Stantlar açılır açılmaz uzun kuyruklar oluşmaya ve satış yapılmaya başlandı. Fuar yöneticilerinden Anders Mortensen ile yaptığımız görüşmede fuarın online bilet satışlarında neredeyse 2020 rakamlarına ulaşıldığını öğrendik. Sabah gelip kapıdan bilet alanları da düşünürsek ilginin yüksek olduğu görülüyor. Standımızı açar açmaz aksiyon almaya, satış yapmaya başladık. Detur Global olarak golf bölümünde de bir standımız var” dedi.

Ferie For Alle izlenimlerini aktaran Detur Global İcra Kurulu Üyesi (CPO) Atila Bayman, “Fuarda yaptığımız temaslar, İskandinavya pazar öngörülerimizi doğruluyor. Türkiye destinasyonlarına dönük büyük bir ilgi olduğunu söyleyebilirim. Öte yandan Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiyalı turizmcilerle çeşitli görüşmeler yapıyoruz. Fuara Türkiye’den gelen otelcilerimizle de iletişim halindeyiz. Hem profesyoneller hem tatil severler 2022 yılından çok umutlu, çok arzulu. Hatta 2023 için kuzeyin ışıkları parlak görünüyor ” şeklinde konuştu.

Danish Travel Show olarak da bilinen Ferie For Alle’de biri Avrupa diğeri uzak mesafeli destinasyonların olduğu iki büyük salon bulunuyor. İskandinavya'nın en büyük ve önemli tatil fuarı, 2020 yılında 63 bin 362 ziyaretçi, 3 binden fazla turizm profesyoneli ve bin 100 katılımcı ağırlamıştı.



Bu Haber 25.02.2022 - 15:06:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.