Extranetwork Berlin’de Türkiye’yi temsil etti

Extranetwork Berlin’de Türkiye’yi temsil etti

Extranetwork, Kayak.com ve ENNEA Capital'in sponsorluğu ve daveti ile gerçekleşen Fundraising MasterClass'ta dünyanın dört bir yanından gelen 17 başarılı turizm girişimi ile birlikte sahne aldı.


Otellerin dijital dünyaya entegrasyonunu ve online rezervasyon almalarını kolaylaştıran teknolojik çözümler üreten Extranetwork’ün katılım gösterdiği Fundraising MasterClass'ta turizm dünyasının önemli isimlerinden oluşan profesyonel bir jüri ekibi ve saygın yatırımcıların da yer aldığı gecede turizm sektörünün geleceğini şekillendirecek teknolojiler üzerine konuşuldu.

Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Almanya merkezli bir Türk girişimi Extranetwork, 2022’de BestStartup.eu tarafından hazırlanan Berlin Merkezli 50 turizm girişimi ve 40 otel girişiminden biri seçilmişti. Oda karşılaştırmadan ödeme aşamasına kadar kusursuz bir deneyim sunan rezervasyon motoru ile 2022 yılında konaklama tesislerinin iptal oranlarını yüzde 70 düşürdüğünü açıklayan Extranetwork Türkiye’deki başarılı çıkışının ardından bu yıl Gürcistan pazarına açılarak büyümeye devam ediyor.



Bu Haber 15.03.2023 - 11:41:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.